‘’Ekonomik istikrarın sürmesini arzuluyoruz’’

22 Nisan 2015 18:19

ITSO Başkanı Başdeğirmen, AK Parti Milletvekillerinin ziyaretinde ekonomik istikrarın sürmesini arzuladıklarını bildirdi. Milletvekili adayı Özel, ‘’Siyasetçilerin yapacakları işler var işadamlarının yapacakları işler var. Ne biz sizin alanınıza girelim ne siz bizim alanımıza. İstişare ile enerjimizi Ispartamızın gelişmesi büyümesi için harcayalım’’ dedi.

AK Parti Milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Milletvekili Adayları İsmail Özdemir ve Ayşe Usta ile İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. ITSO Başkanı Başdeğirmen milletvekilleri adaylarından seçilmeleri halinde Isparta’nın ekonomik sorunları başta olmak üzere akredite laboratuar, gülün milli kültür ürünü olması, yollar gibi birçok konuda destek beklediklerini söyledi. 

‘’EKONOMİK İSTİKRAR EN BÜYÜK ARZUMUZ’’

ITSO olarak bütün partilere eşit mesafede olduklarını belirten Başdeğirmen, “Ortak paydamız Isparta her zaman da öyle olacak. Beklentilerimize cevap vermenizi ve sizlerle istişare içinde çalışmayı istiyoruz. İleriye dönük projelerin hayata geçirilmesi her zaman istikrar, birlik ve beraberlik içinde olacak. İşadamları olarak, ülkemizin ekonomik istikrarının devam etmesi en büyük arzumuz. Bizim amacımız ilimizin kalkınmasına katkı sağlayarak, en büyük hayalimiz olan Türkiye’nin ekonomisi güçlü illeri arasında yerimizi almak ve yaşanabilirlik seviyemizi üstlere taşımaktır” dedi.

‘’NE SİZ BİZİM ALANIMIZA GİRİN NE DE BİZ SİZİN’’

Öte yandan Milletvekili adayı Recep Milletvekili Özel, 7 Haziran’dan sonra Türkiye ve Isparta’da yeni bir dönem başlayacağını söyleyerek, ‘’4 yıl Türkiye’de seçimsiz bir dönem var. Geçen zaman geri gelmiyor. Zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Siyasetçilerin yapacakları işler var, işadamlarının yapacakları işler var. Ne biz sizin alanınıza girelim ne siz bizim alanımıza. İstişare ile enerjimizi Ispartamızın gelişmesi, büyümesi için harcayalım. Hiçbirimizin şahsi sorunu yok. Eleştiriler elbette olacak, eksiklerimizi tamamlama anlamında birbirimizi eleştirmeliyiz. Ama son noktada aynı masada oturup Ispartamızın geleceği için çalışmalar yapmalıyız. 4 yılı çok iyi değerlendirmeliyiz. Sizlerden de bu konuda destek istiyoruz’’ diye konuştu.

‘’İSTİKRARIN SÜRMESİNİ HERKES ARZULUYOR’’

Diğer taraftan Milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’nın kalkınmada öncelikli iller arasında yerini alması için gereken mücadeleyi her zaman verdiklerini ve Isparta’dan gelen tüm talepleri takip ettiklerini belirterek, ‘’Biz Ankara’da Bakanlıklar nezdinde sizlerden yeni Ticaret ve Sanayi Odasından gelen talepleri takibini yapıyoruz. Elbette eksikliklerimiz olacaktır, bunlar istişare ile çözülecek konular. Bundan sonra ilimiz için daha fazla ne yapabilirizi konuşmalıyız. Ticaret ve Sanayi Odamız bize proje getirecek bizlerde takibini yapacağız. Sizlerin fikirleri bizim için önemli. AK Parti İktidarı olarak bizim yaptığımız çalışmalar ortada. Ülkemizdeki istikrar ve huzur ortamının devam etmesi her kesimin arzuladığı bir konu. İstikrarın devam etmesi için Isparta olarak hedefimiz 4 milletvekili çıkarmak ve bu konuda Ispartalılara güveniyoruz’’ şeklinde konuştu.

‘’TECRÜBELERİMİ KULLANMAK İSTİYORUM’’

Milletvekili adayı İsmail Özdemir ise Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’yla birlikte Isparta’da güzel çalışmalar yapmayı istediklerini belirterek, “25 yıldır İçişleri Bakanlığı bünyesinde çeşitli görevler aldım. Tecrübelerimizi Isparta için kullanmak istiyorum ve sizlerin desteğini bekliyorum” dedi.  

‘’YARARLI OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM’’

AK Parti’nin kadın adayı Ayşe Usta da iş kadını olduğunu ve iş dünyasının sorunlarını yakından takip ettiğini belirtti. Usta, “Ben sizlere yararlı olacağıma inanıyorum ve destek istiyorum’’ dedi.  

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...