‘’Oy verin gitsinler!’’

23 Nisan 2015 18:12

Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP milletvekili adayları birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. CHP’nin Isparta’da en güzel listeyi çıkardığını savunan adaylar kamuoyundan destek istedi. İl Başkanı Senayi Demirkol da hedeflerinin Isparta’da birinci parti, Türkiye’de de iktidar olduğunu belirtti.

CHP Merkez İlçe Teşkilatı ile İl Kadın Kolları Teşkilatı dün Halı Sarayı Düğün Salonu’nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya 3. sıra adayı Milletvekili adayı Mustafa Ceyhan hariç tüm adaylar ile partililer katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştirildiği törenin açış konuşmasını İl Başkanı Senayi Demirkol yaptı. Yeni bir çalışma dönemine girdiklerini bildiren Demirkol, ‘’Çalışmalar kapsamında yarın(bugün) seçim koordinasyon merkezimizi açıyoruz. 2 araç sokaklarda olacak. Hep birlikte meydanlara ineceğiz. Şuanda 3 adayımızla birlikte çalışıyoruz. Mustafa Ceyhan Bey kendisinin özel işleri nedeniyle Amerika’ya gitmesi gerekiyormuş. 29 Nisan’dan sonra gelip çalışacağını beyan etti. Biz herkesi çalışmaya davet ediyoruz. Çalışmak zorundayız. Hedefimiz Isparta’da birinci parti, Türkiye’de iktidar olmaktır. Öncelikle buna hepimizin inanması lazım. Yaşanabilir bir Türkiye için Cumhuriyet Halk Partisi. Oy verin gitsinler diyoruz, alkışlıyoruz. Ellerimiz patlarcasına alkışlıyoruz’’ dedi.

‘’DÜRÜSTLÜK BENİM YAŞAM FELSEFEMDİR’’

Ardından adaylar konuşmalarını gerçekleştirdi. İlk konuşmayı 1. sıra milletvekili adayı İrfan Bakır yaptı.  Tek dileğinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hep beraber omuz omuza çalışmak olduğunu belirten Bakır, ‘’Partimizin altı okunu ve İlkelerini benimsemiş bir kardeşinizim. Anlatmak İstediklerim her zaman dudaklarımdan dökülmeyebilir ancak Cumhuriyet değerlerini, hukuku, adaleti, hakça paylaşımı ve emeğin üstünlüğünü nasıl yaşam sekli haline getirdiğimi beni tanıyanlar bilir. Dürüstlük benim yaşam felsefemdir

‘’SEÇİM BİLDİRGEMİZDE HER SORUNA ÇARE OLACAK ÖNERİLER VARDIR’’

Hafta sonu Genel Başkanımız toplumun her kesimini kucaklayan seçim bildirgemizi kamuoyu ile paylaştı. Ayrımcılık, kutuplaşma, eşitsizlik olmayan, ‘Yaşanacak Bir Türkiye’ sloganı ile açıklanan bildirgemizde her kesimin sıkıntılarına, sorunlarına çare olacak çözüm önerilerimiz mevcuttur. İşçisinden-çiftçisine, öğrencisinden-emeklisine, esnafından- memuruna tüm yurttaşlarımıza yönelik somut vaatlerimiz bulunmaktadır. Bu öylesine geniş ve kapsamlı bir programdır ki Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi bir vizyon belgesi, CHP iktidarında uygulanacak bir hükümet programıdır. Isparta Özelinde de hali hazırdaki sorunları yakından takip etmekle birlikte, kendi çözüm önerilerimizi ve projelerimizi de zaman içerisinde Isparta halkı ve kamuoyu ile paylaşacağız. Isparta’da tarih yazmaya geliyoruz. Sevgiyle çıktığımız bu yolculukta kimseyi kimseden ayırt etmeyeceğiz. Herkese saygı duyacağız. El ele omuz omuza olacağız. 8 Haziran sabahı daha demokratik, daha çağdaş, emekten ve hakça paylaşımdan yana bir Türkiye' ye uyanmak için hep beraber çalışacağız. Kirlenmişliğin, yozlaşmışlığın ve sevgisizliğin karşısında dimdik duracağız. İnanıyoruz mutlaka başaracağız’’ dedi.

‘’DİĞER PARTİLER BİZİ TARTIŞMAKLA MEŞGUL’’

Öte yandan 2. sıra milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, diğer partiler şuanda çalıştıkları programları tartışmakla meşgul olduklarını bildirerek, ‘’Acaba bizim programlarımızın dışında neyi getirebiliriz derdindeler. Bırakın onlar oyalana dursun biz ödevimizi yapalım. Biz programımızı yaşama sunmak için kamuoyuna güveni vermemiz lazım. Güveni tesis edemezsek daha sandığa gitmeden başarısızlıkla sonuçlanır. Bu dava İrfan ağabeyimin benim ya da diğer arkadaşlarımın davası değil, hepimizin davasıdır. Çünkü huzurlu, hukukun egemen olduğu bir Türkiye istiyorsak bu bizim asıl görevimizdir. Yaşanabilir bir Türkiye yaratmak da bizim görevimizdir. Çünkü yarın çocuklarımız, torunlarımız bu insanlar mı sizi yönetti mi dediklerinde ne diyeceğiz. Bundan korkuyorum. O mahcubiyeti yaşamak istemiyorum. Bu mücadeleyi hepimiz ciddi şekilde vermeliyiz.

‘’GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ OYA DÖNÜŞTÜRÜLMELİ’’

Isparta kamuoyunda çok iyi bir noktadayız. Gittiğimiz her yerde çok büyük ilgi görüyoruz. Bu ilgi oya dönüştürülmeli. Bundan sonrası bizim yeteneklerimize bağlı.  Seçim ofislerinde seçim kazanmamız mümkün değil. Bunu çok kez gördük. Önemli olan alanda çalışmak. Emekli öğretmenlerimiz bize ışık ve güç veriyorlar. Onlardan bir kez daha yararlanmak istiyoruz. Öğretmenevi’ni 45 gün kadar bırakıp da mahallenizdeki esnaf, komşuyu gezmek ya da köylerimize gitsek daha iyi olur düşüncesindeyim. Bu ricayı örgütüm adına yapıyorum. Çünkü az sayıdayız, bu sayıyı çoğaltmamız lazım’’ diye konuştu.

‘’HALKA İNERSEK OY ALIRIZ’’

Son olarak 4. sıra milletvekili adayı İzzet Beydoğan da seçim bildirgesi üzerinden bir değerlendirmede bulundu. Beydoğan, ‘’Hafta sonunda genel başkanımız çok güzel projeler açıkladı. Bu projelerde hükümet ateş aldı. Bizim de ateş almamız lazım ki bu ateşi Türkiye’ye yaymamız lazım. Tüm toplumu kucaklayan, herkesin arzu ettiği şekilde projeler açıklandı. Burada en büyük sorun bizde. Maalesef seçimde parti binalarında 4 kişiyle devrim yapılmıyor. Halka inersek, insanlara umut ve güven verirsek bu millet bize oy verir. Emeklinin derdine inersek, emekliye 2 bayram ikramiye sözü verirsek, o insan bize oy verir.   Eskiden köylü varille mazot alırdı, şimdi çanta bidonla alıyor. Tayyip Erdoğan,  Bilal oğlunun gemisine 1,5 liraya mazot verebiliyorsa, bende köylüme vereceğim diyorsak o insan bize oy verir. Bizim önce kendimiz harekete geçmemiz lazım. Komşumuz, çocuğumuz nereye oy veriyor haberimiz yok. Eğer herkes görevini yaparsa biz Isparta birinci parti oluruz, Türkiye’de iktidar oluruz’’ şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından tüm adaylar hep birlikte poz verdi.

 

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...