Eğirdir’de elektrik kesintisi

24 Nisan 2015 16:28

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 25 Nisan 2015 Cumartesi günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Eğirdir İlçesine bağlı Aşağı Bağören Köyünde elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Eğirdir İlçe İşleme Şefliği ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan RAYCHEM izalasyon malzeme montaj çalışmaları için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

25 Nisan 2015 Cumartesi günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında Barla TM Fider-5 A. Bağören TR-3 trafosunda yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı Aşağı Bağören Köyü (Göl kenarı) ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Bu haber 631 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...