“Hırsla değil aşkla gitmek istiyorum”

24 Nisan 2015 18:20

Vali iken eğitim için yaptığı mücadele sonrası kendine Koç Vakfınca  verilen 100 bin Dolar ödül ile okul yaptırarak halkın takdirini kazanan MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, şimdi de Parlamento yolunda Isparta’ya hizmet etmek istiyor.

Uzun yıllar valilik görevinde bulunan ve 7 Haziran seçimleri için MHP’den 1. sıra milletvekili adayı gösterilen Nuri Okutan, hakkında yürütülen karalama kampanyalarına cevap verdi. 15 yıllık görevinde herhangi bir vali olmadığını sürekli kutsal görev için çalıştığını belirten Okutan, “Bu zalimce iftiralara uğrayacağıma bana kurşun sıkıp vursalar daha iyi idi. İntikam hırsı ile değil topluma fayda aşkı ile Parlamento’ya gitmek istiyorum” dedi.

“KÜRT SORUNU YOKTUR’ SÖZÜNÜ

CUMHURBAŞKANI’NA BEN SÖYLEDİM”

Öte yandan 2002­ 2011 döneminde Adalet ve Kalkınma Partisi Hükümeti ile Siirt, Sakarya, Trabzon ve Urfa Valisi olarak çalıştığını bildiren Okutan, Habur olayından sonra Devlet’in rota değiştirmesini sağladığını anlattı. Çözüm Süreci’nde çok büyük bir fırsat kaçırıldığını da hatırlatan Okutan, “Eğer Hükümet, sürece CHP ve MHP’yi de dâhil etseydi, çok sağlıklı bir şekilde olurdu. Başarıyı paylaşmamaya çalışıyorsan iktidarsın. O başarı gene senin olurdu” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 792 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...