Atabey´de Geleneksel Çocuk Şenliği

25 Nisan 2015 10:00

Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir ilke imza attı. 23 Nisan Haftası Etkinlikleri kapsamında Atabey ilçesinde  ilkokul ve ortaokulların hazırlayıp sunduğu “1. Geleneksel Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Tamamı Mustafa Sökmen Ortaokulu Müzik Öğretmeni İnan KILLI ve İslamköy Hacı Yahya Demirel Okulu Müzik Öğretmeni Burcu KILLI tarafından hazırlanan Şenlik Programı ,İstiklal Marşımız ile açılışı yapılarak mehteran gösterisiyle devam etti.

Daha sonra çocuklardan oluşan müzik korosu eşliğinde beden perkisyonu canlı performansı sergilendi.

Yüzlerce balonun çocukların üzerine bırakılarak çocukların gönüllerince eğlendiği şenlikte,  animasyon gösterileri sergilenerek   çocuk oyunları da oynandı.

TEOG öncesi öğrencilere motivasyonun da hedeflendiği şenlik programında ilçe öğretmenleri de koro çalışması ile destek verdi.

Atabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YAVUZ şenlik programında yaptığı konuşmada; Atabey İlçesi bünyesinde ilki düzenlenen programın her yıl daha büyük coşkuyla yapılmasının hedeflendiğini belirterek , TEOG sınavına girecek çocuklara başarılar diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Bu haber 763 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...