Milletvekili Özel, TBMM´de esti gürledi

3 Kasım 2012 13:56

AKP Isparta Milletvekili Recep Özel, MHP tarafından şahsının Anayasa oylamasında MHP'lilere hile teklif ettiği iddiaları üzerine mecliste MHP'lilere sert tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Sinan Ogan attığı twitle "AK Parti'nin oy sahtekarlığı yaptığı" iddiası hem Twitter'a hem gündeme bomba gibi düştü. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel , Twitter'da attığı twitlerle AK Partili Recep Özel'in kendilerine hile teklif ettiği iddiasında bulundu.
Ogan'ın peşpeşe gelen twitlerine CHP Milletvekili Özgür Özel de twitleriyle destek verince AK Parti'nin sahte oy kullandığı yönündeki bu iddialar 'TBMM'de sahte oy rezilliği' adıyla çıktı. Her Şey Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Sinan Ogan, Twitter'da attığı şu tweet ile başladı;
'AKP'nin oy sahtekarlığı tescillendi. Şu an devam eden görüşmelerde 5-6 AKP'li TBMM'de olmadığı halde yerlerine oy kullanıldığı tespit edildi. Oğan, iddialarının hedefindeki isimleri ise bir sonraki paylaşımında sıraladı. Ve ardından mecliste yaşandığı iddia edilen oylama skandalı, meclisteki tartışmaların merkezi haline geldi. Oğan'ın yanısıra, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Özgür Özel ise Twitter'daki hesabından şu paylaşımlarda bulundu. MHP ile gerginlik yaşanınca MHP Anayasa oylamasında AKP'li Recep Özel'in kendilerine hile teklif ettiğini açıkladı.
'Pusula ile oy kullanan 6 AKP Milletvekilinin aslında mecliste bulunmadığı birilerinin onların yerine oy attığını yakaladık' açıklamasında bulunan MHP'lilere AKP Milletvekili sert cevap vererek, böyle bir durumun yaşanmadığını ve MHP'nin tamamen iftiraya dönük siyaset yaptığını bildirdi.

 

Bu haber 777 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...