Dinçtürk, Eczacıların sorunlarını dinledi

28 Nisan 2015 18:50

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, TEB tarafından organize edilen ve Isparta – Burdur Eczacılar Odasına bağlı eczacıların katıldığı istişare toplantısına katıldı.

Dinçtürk, sorun ve sıkıntıları yakından bildiğini belirterek, göreve gelmesinin ardından konuya neşter vuracağını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Türkiye Eczacılar Birliği tarafından Barida Hotels’te düzenlenen programa katıldı.

Türkiye Eczacılar Birliği (TEB) Genel Sekreteri Uzm. Ecz. Harun Kızılay ve Isparta – Burdur Eczacılar Odası Başkanı Saygın Ğargın ve çok sayıda eczacının yer aldığı programda, eczacıların yaşadıkları ekonomik ve güncel sorunlara dikkat çekildi.

TEB Genel Sekreteri Kızılay’ın masaya yatırdığı sorunlar, Isparta’da hizmet veren eczacılarla birlikte istişare edilerek tartışmaya sunuldu.

Meslektaşları CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk’ün de yer aldığı programda sıkıntılarını anlatma fırsatı bulan eczacılar, genel seçimlerde seçilmesiyle bu sorunların çözümünü talep etti.

Tüm meslektaşları gibi içinde bulunulan sorun ve sıkıntıları değerlendirmeye alan CHP’li Dinçtürk, kendisinin zaten bir Eczacı olduğunu ve bu durumu gayet iyi bildiğini, halkın teveccühüyle göreve gelmesinin ardından bu yaraları onarmak için çalışacağı sözünü verdi.

 

Bu haber 592 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...