‘’Yaşanan bir Türkiye için gelin, oy verin gitsinler’’

29 Nisan 2015 18:52

Partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, yaşanan bir Türkiye vaad ettiklerini belirterek ‘’Bütün dertlerin ve sıkıntıların kökünü kazıyacağız. Hiç kimsenin sorunu olmayan bir ülke hayal edin. Bizim iktidarımızda bunlar olacak’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, seçim çalışmalarını yürütmek amacıyla dün Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; İl Başkanı Senayi Demirkol, Milletvekili adayları İrfan Bakır, İsa Dinçtürk, İzzet Beydoğan ve çok sayıda partili ve davetli katıldı. 3. Sıra adayı Mustafa Ceyhan  yurt dışında olduğu için etkinlikte yerini almadı.   

‘’YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE VAAD EDİYORUZ’’

SKM açılışı öncesi konuşma yapan İl Başkanı Demirkol, ‘’CHP olarak tüm parti politikalarımızı ve vaatlerimizi halkımıza anlatıyoruz. Biz iktidara yürüyoruz. Yoksulluk olmayan bir Türkiye, taşeron işçisi olmayan bir Türkiye, asgari ücretin vergi dışı kaldığı bir Türkiye, kredi kartı borcu, çaresizliğin olmadığı bir Türkiye, öğretmen ve öğrencisinin sorunlarının olmadığı bir Türkiye, emeklisinin bir derdi olmayan bir Türkiye, çiftçisinin sorunları olmayan bir Türkiye, açıkçası yaşanan bir Türkiye vaat ediyoruz. Yaşanan bir Türkiye için gelin oy verin gitsinler diyoruz. Ekonomik sorunların yanı sıra ayrımcılık, kutuplaşma, adaletsizlik, vicdansızlık, sevgisizlik, saygısızlık, kabadayılık, kadına şiddet, zorbalık ve yolsuzluk bitecek. Bütün dertlerin ve sıkıntıların kökünü kazıyacağız. Tüm partili arkadaşlarımı bundan sonraki çalışmalarımıza davet ediyorum’’ dedi. Ardından 1. sıra Milletvekili adayı İrfan Bakır, SKM’nin Isparta’ya hayırlı olmasını diledi.

‘’HERKES GÜCÜ KADAR HAREKET ETMELİ’’

Öte yandan 2. Sıra milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, mutlu bir tablo gördüğünü belirterek, ‘’İnşallah bunu 8 Haziran sabahına daha da yaşanabilir şekilde ulaştıracağız. Bu gidişatı hep birlikte değiştireceğiz. Ama bunun için mutlaka katılımlarınız gerekiyor. İlçe ziyaretlerimizde müthiş bir ilgi var. Bu ilgileri karşılayacak bir bütünlük ve eylem, ağız birliği yaratmalıyız. Bu ilgiyi gerekli dozda yanıtlayamazsak bu ilgiyi 8 Haziran’da oya çeviremeyebiliriz. Onun için herkes kendi sorumluluklarının gücü kadar, çevresinde ulaşabildiği her yere kadar bu sorumluluğu ve görevi paylaşmasını rica ediyoruz. Isparta’dan bakıldığında CHP’nin iktidarı gözüküyor. İnşallah diğer kentlerimizde de durum böyledir. Böyle olduğuna inanıyoruz’’ diye konuştu.

‘’VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRMEZSEM HESABINI DA

SORAR, HESABINI DA VERİRİM KARDEŞİM’’

Diğer taraftan 4. sıra milletvekili adayı İzzet Beydoğan, hükümeti eleştirdi.  Türkiye’de dış politikanın, iç politikanın, ekonominin çöktüğünü ileri süren Beydoğan, ‘’AKP iktidara geldiğinde bu ülkede yağ, un var, helva yapacak usta yok. Doğru helvayı yaptılar ama kendileri yediler, kimseye yedirmediler.  Bize kaynağın nerede diyorlar. Sen yandaşına ve gemiciklerine vergiyi kaldırıyorsan benim genel başkanım da köylüye mazotun vergisini kaldıracak. Komşumuz aç yatarken biz tok yatamayız. Dibimizde, komşu ülkelerde yangın varken biz zaten rahat olamayız. Tabii ki onlara sahip çıkacağız. Ama sen Suriye’den getirdiğin 5 milyon insana takır takır maaş verirken, emekli de burada açlıktan ölürken, benim genel başkanımda 2 bayrama birer ikramiye verecek. Ben bir milletvekili adayınız olarak, vaatlerinin bir tanesini yerine getirmezse sizinle gider hesabını sorarım, hesabını da veririm. CHP iktidarında yaşanabilir bir Türkiye olacak’’ şeklinde konuştu.

‘’YAPACAĞIZ VE İKTİDAR OLACAĞIZ’’

Son olarak geçen dönem CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı da ‘’Biz iktidara gidiyoruz. Yapar mıyız, eder miyiz diye bir şey yok. Yapacağız ve iktidar olacağız. İktidar bizi bekliyor. Türkiye bıçak sırtında. Bu bıçak sırtından bir tek CHP kurtarabilir. Onun için herkesi CHP’de birleşmeye, güzel yarınları birlikte oluşturmaya davet ediyorum’’ ifadelerinde bulundu. Konuşmaların ardından milletvekili adayları ile SKM’nin açılışı gerçekleştirildi.

Bu haber 794 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...