“Seçimden Birinci Parti Olarak Çıkacağız”

1 Mayıs 2015 15:08

CHP Isparta İl Örgütü ve Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk’ün de yer aldığı heyet genel seçim çalışmalarına Gönen ve Atabey’deki üretici ve esnaf ziyaretleriyle ile devam etti. Üretici ve esnafın sıkıntılarını dinleyen CHP’liler, kurtuluşun yalnızca Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile mümkün olduğunu anlattılar.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

7 Haziran Genel Seçimleri öncesi yapılan çalışmalar kapsamında önceki gün İstiklal Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkezi açılışına gerçekleştiren CHP Isparta Teşkilatı, seçim komisyonu tarafından belirlenen program dahilindeki ilçe ziyaretlerine dün Gönen ve Atabey İlçelerinde devam etti.

CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, ikinci sıra Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk ve partililerden oluşan heyet, ilk olarak Gönen İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerinin ardından gül ve afyon çapası yapan kadınları da bahçelerde ziyaret eden CHP’li heyet, üretici ve işçinin hakkının CHP İktidarı ile hak ettiği yerlere çıkarılacağını işaret etti.

Tarlada çalışan emekçilere gofret ve soğuk içecek ikramlarında da bulunan CHP’liler, uzun uzun çiftçi ve işçilerin sorunlarını dinlediler.

 Ziyarette Gönen İlçesi’nin, CHP’nin kalesi olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Yusuf Şengül, Cumhuriyet Halka Partisi’nin demokratik ve halkın görüşünü dikkate alan bir parti olduğunu yapılan ön seçimlerde ortaya koyduğunu belirterek, halka halkın istediği adayların sunulduğu söyledi.

“ISPARTA’DA 2 VEKİLİ GARANTİLEDİK”

Hiçbir tartışmaya mahal verilmeden gerçekleştirilen bir ön seçim sürecinin ardından halkın nazarında değerli olan milletvekilleri adayları çıkardıklarını kaydeden CHP İlçe Başkanı Şengül, “Biz inanıyoruz ki, son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi Gönen’den birinci parti olarak çıkacaktır. Adaylarımızı zaten halkımız gayet iyi biliyor, İrfan Bakır Bey DSİ’de halka yaptığı çalışmalarla, İsa Önder Dinçtürk Bey de dürüst ve saygın kişiliği ile tanınıyorlar. Böylelikle, biz Isparta’da 2 milletvekilini garantilediğimizi düşünüyoruz” dedi.

“GÖNEN’İN KAYBETTİĞİ DEĞERLERİNİ YENİDEN KAZANDIRACAĞIZ”

Gönen İlçesi’nin bir eğitim merkezi olduğuna dikkat çeken CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk ise, “Biz Gönen’e geldiğimizde kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Çünkü burası Cumhuriyet Halk Partisi’nin azı dişlerinin yetiştiği ve yer aldığı bir ilçemizdir. Yıllar önce Türkiye’de kurulan ilk eğitim merkezleri burada faaliyet göstermiş ve Türkiye çapında önemli değerler yetişmesine ev sahipliği yapılmıştır. Ancak son dönemde Gönen’deki eğitim faaliyetleri artık git gide değerini yitirmekte ve öğrenci sayısı git gide azalmaktadır. İnşallah 8 Haziran sabahından itibaren halkımızın teveccühleriyle göreve geldiğimiz vakit, Gönen İlçemize kaybettiği değerlerini yeniden kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Dinçtürk ayrıca geçtiğimiz günlerde meydana gelen zirai don olayından etkilenen Gönen’deki çiftçilere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

“İDDİALIYIZ! ISPARTA VE İLÇELERİNDEN

BİRİNCİ PARTİ OLARAK ÇIKACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde iddialı olduğunu vurgulayan İl Başkanı Senayi Demirkol ise, “Günlerdir yoğun bir maratonla çalışarak, üretici – çiftçi ve esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Bu sorun ve sıkıntıların tamamının da, ancak CHP iktidarı ile ortadan kaldırılabileceğini anlatıyoruz. Daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Gönen ve diğer ilçelerimizle birlikte Isparta’da birinci parti olarak sandıktan çıkacağız. Halkla birlikte 8 Haziran sabahında iktidara yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

“BU SİYASİ BİR PARTİ SEÇİMİ DEĞİL ÜLKE MESELESİDİR”

CHP Kadın Kolları Gönen İlçe Başkanı Aysel İçöz, partili kadınlarla adım adım dolaşarak genel seçimlerde birinci parti olarak çıkacaklarını belirttiler.

7 Haziran seçimlerinin bir parti seçiminden çok ülkenin var oluş seçimi niteliğinde olduğunu kaydeden CHP Kadın Kolları üyeleri, “Bu siyasi bir seçimden çok ülke meselesidir. İnşallah çok çalışarak, ülkemizi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtaracağız” ifadelerine yer verdi.

CHP’YE ATABEY’DE SEVGİ SELİ…

Gönen ziyaretlerinden sonra çalışmalarına Atabey İlçesi’nde devam eden CHP’li heyet, ilçe merkezindeki esnafları dolaşarak genel seçimler için destek istedi.

İlçedeki yurttaşları tarafından sevgi seline tutulan CHP’li heyet 8 Haziran’da gelecekleri iktidarın ardından birlikte çay içme sözü vererek, ziyaretlerine İslamköy’de devam etti.

ÇİFTÇİNİN MAZOT SORUNU HALLEDİLEREK,

ÜRETTİĞİ MALLAR HAK ETTİĞİ FİYATA SATILACAK…

İslamköy’deki taş kahvehanede vatandaşlarla çay içerek bölgedeki sorun ve sıkıntıları dinleyen CHP heyeti, burada tarım ve üretim anlamında düzenlemeler yapılması gerektiğine dikkat çekerek, çiftçinin mazot sorunu ile ürettiği malın değerinde satılması adına çalışmalar yapacakları sözünü verdiler.

 

Bu haber 569 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...