“AKP’nin zulmü, 8 Haziran´da son bulacak”

1 Mayıs 2015 15:09

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Salı günkü seçim turlarına Salı pazarı Yedişehitler mahallesindeki kahvehane ve esnaf ziyaretleriyle devam etti. Pazar ve kahvehanelerde halkın sorunlarını dinleyen Dinçtürk, kurtuluşun yalnızca Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı ile mümkün olduğunu anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde yaptığı çalışmalara hız verdi.

Gündüzleri parti koordinesindeki genel programlara katılan CHP Isparta Milletvekili Adayı Dinçtürk, akşamları da kahvehane ve esnaf ziyaretlerini sürdürerek, kenti karış karış dolaşıyor.

CHP’li Dinçtürk’ün ferdi çalışmalarında ilk durağı Salı Pazarı oldu.

Salı pazarını adım adım dolaşan CHP’li Dinçtürk, partisinin 2015 yılı seçim bildirgesini anlatarak, üretici ve esnaf konusunda yapılacak olan yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Emekliye dini bayramlarda iki maaş ikramiye verileceğini de anlatan Dinçtürk, pazarcılardan da tam destek aldı.

“ALAN DA -  SATAN DA SIKINTIDA…”

Yaptığı pazar ziyaretlerinde değerlendirmeler yapan CHP’li Dinçtürk, “Yaklaşık 12 yıldır devam eden ve halkımıza zulüm yapılan AKP iktidarında artık sona yaklaşılmıştır. Ülkemizde birçok alanda artık karı bırakın, insanlar durup dururken daha fazla zarar etmemek adına çalışıyorlar. Şimdi üreticinin yaklaşık 1,5 TL’ye mal ettiği elması, hale 1 TL’den giriyor. Pazarcı kardeşlerimiz bunu 1,5 TL’ye alıyorlar, 2 TL’ye satıyorlar. Bu durumda üreticilerimiz masraflarını karşılamak adına zararına da olsa ürünlerini satmak durumunda kalmıyorlar. Manav esnafımız da ucu ucuna karla masrafını kurtarıyor. Bütün bu tabloya baktığımızda hiç kimsenin halinden memnun olmadığı görülüyor. İşte, 12 yıldır halka zulmeden AKP iktidarından kurtulmanın zamanı geldi diyoruz. 7 Haziran’da yurttaşlarımız CHP’yi iktidara taşıyarak bütün bu zorluklardan ve sıkıntılardan kurtulacak diyoruz. Üretici ve esnaflarımız da bizlerin arkasında olduklarını belirtiyorlar. İnşallah 8 Haziran sabahı halkımız refah ve huzur dolu bir Türkiye’ye kavuşacaklar” dedi.

NTV’YE KONUK OLDU…

Pazar ziyaretleri sırasında Seçimin Nabzı programına da konuk alan CHP’li Dinçtürk, kentte yaşanan sıkıntıları ulusal kameralar karşısında da dile getirdi.

YEDİŞEHİTLERİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI

Akşam saatlerinde sona eren pazar ziyaretinden sonra akşam çalışmalarına kahvehane ve esnaf ziyaretleriyle devam eden Dinçtürk, Yedişehitler Mahallesi’nde halkla buluştu.

Emek Kıraathanesi’nden Yedişehitler’deki Palaoğlu ve Samanyolu Kıraathanelerini gezen Dinçtürk, mahallede faaliyet gösteren market – fırın – internet kafe ve fast food işletmelerini de es geçmedi.

Kahvehanelerde oyun oynayan yurttaşlarına şans dileklerini ileten Dinçtürk, zaman zaman kahvehane oyunlarının skorları hakkında da esprili değerlendirmelerde bulundu.

“HALK, AKP’NİN YANLIŞLARINI ÇIPLAK GÖZLE GÖRMÜŞTÜR”

Ziyaretlerine ar ara çay molası vererek yurttaşların sorunlarını dinleyen Dinçtürk, “Tüm sorunlar Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile çözülecek, halkımız kendine gelecektir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belirttiği gibi tek çare Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bizden başka kurtuluş yoktur. Halkımız artık bazı şeylerin farkına varmış ve AKP iktidarının yaptığı yanlışları kimsenin göstermesine mahal bırakmadan kendi gözleriyle görmüştür. Biz inanıyoruz ki sizler de bu durumun farkındasınız ve yine güveniyoruz ki; sizler de bu milli davada bizleri destekleyeceksiniz” diye konuştu.

Bu haber 561 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...