ISİAD üyeleri bilgilendirildi

5 Kasım 2012 15:27

ISİAD'ın cumartesi kahvaltı programında BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve BAKA Isparta Koordinatörü Ali Galip Bilgili üyeleri BAKA destek programları hakkında bilgilendirdi.

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD)nin üyeleriyle yaptığı geleneksel cumartesi kahvaltısı programı bu hafta BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve Isparta Koordinatörü Ali Galip Bilgili’nin katılımıyla gerçekleşti.
Dr. Pizza’da yapılan geleneksel cumartesi kahvaltısı programına katılım yüksekti. Sırasıyla söz alan Tuncay Engin ve Koordinatör Ali Galip Bilgili, BAKA’nın yeni programından bahsetti. Yeni kalkınma programlarını anlatan Tuncay Engin, Ispartalı iş adamlarının da yoğun ilgi göstermesini beklediğini belirtti. Daha önce KOSGEB’in yapmış olduğu yardımların yanında BAKA’nın da Ispartalı iş adamlarının yanında olduğunu, kobiler ve daha büyük şirketlerin ilerlemelerinde yardımcı olduklarını ve bugüne kadar yapılan yardımlardan örnekler verdi. Program bitiminde katılımcılarla oturup sohbet edip katılımcıların sorularını yanıtladılar.

Bu haber 643 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...