“Oylarınız boşa gitmesin”

5 Mayıs 2015 18:45

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere beraber girme kararının ardından yola çıkan Milli İttifak, Isparta’da dün bir basın toplantısı düzenledi. Milli İttifak’ın 1. Sıra Adayı Cevat Gençay, basın toplantısında konuşan isim oldu.

Gençay, ‘’Biz Saadet Partisi olarak Büyük Birlik Partisi ile bir Milli İttifak kurduk.Bu ittifak aslında Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı altında 3 partinin birleşmesi ile olacaktı.Son güne kadar netice beklememize rağmen bütün milliyetçi kardeşlerimizin,Büyük Birlik Partili kardeşlerimizin istemesine rağmen sadece sayın Bahçeli son güne kadar randevu dahi vermeden bu ittifaka dahil olmadı.Ama bu ittifak da öyle bir duruma geldi ki Milli İttifak milletin ittifakı oldu.

Son 12 yılda ülkemizin geldiği durum şudur:

Bankalar yabancılaştı,borsa yabancılaştı,sigorta şirketleri yabancılaştı ve bankalar dışarıdan yabancı para getirerek kredi karıyla ve tüketim kredisi ile halkımıza para dağıttılar.Bu paraları AVM’ler kurarak yabancılardan getirdikleri pirinç,bulgur,nohut,buğday,arpa gibi malzemeri AVM’lere doldurdular.Bunlar Kanada’dan,İspanya’dan,Çin’den,Ukrayna’dan,Rusya’dan gelen ürünler.Bu ürünleri bankalardan dağıttıkları kredi kartlarıyla AVM’lerde satın aldırdılar.Bizim toplumumuz şu hale geldi,yabancının parasıyla yabancının malını aldı ve tüketti.Tüketim toplumu oldu.

Cumhurbaşkanımız geçenlerde TÜSİAD’la ilgili bir açıklama yaptı. TÜSİAD’a ne istediniz de vermedik hepiniz 5 kat büyüdünüz dedi. TÜSİAD 5 kat büyüdü ama bizim işçimiz,emekçimiz,çiftçimiz,esnafımız büyümediği gibi küçüldü. Onun için bu ekonomik sitem yani yabancının parasıyla yabancının mallarını tüketen bu ekonomik sistem bizim insanımızı bitirdi ama belli bir avuç mutlu azınlığı büyüttü. Bu sistem devam ederse bu ülkede huzur ve ekonomik olarak adil bir paylaşım olmaz.

Şimdi bütün partiler vaatler veriyorlar. Özellikle CHP. Emekliye iki maaş. O bir kere bizim 2001 yılında Fazilet Partisi ile meclise verdiğimiz teklifti. Ama diğer kaynakları da açıklıyorlar. Aziz milletimize şunu söylüyoruz: Eğer bu partiler kaynak olarak havuz sistemini kurmaktan bahsetmiyorlarsa,bu partiler denk bütçeden bahsetmiyorlarsa bunların kaynak bulması mümkün değil.

Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki: ”Antep’ten bir arkadaşımız makas gönderdi bu hortumcuların hortumunu makasla keseceğim.”

Ey Kılıçdaroğlu! Bu makasla hortum kesme işi olmaz. Bu hortum kesme işi için havuz sitemini kurarsınız,faize giden paraları kamutek hesabında birleştirirsiniz ve millete dağıtırız.Bunu biz yapacağız değil yaptık. Refah yol döneminde bunun formülü bu. Denk bütçe yapmadan bu vaatleri yerine getiremezsiniz. Onun için biz diyoruz ki oylar boşa gitmesin. Milletimizi bu konuda uyarıyoruz. Eğer milletimiz mecliste bulunan 3 tane partiye oy verirse oyları boşa gider. Zaten onlar 12 yıldır bu mecliste işçi,köylü,memur,esnaf yok. O zaman yine olmayacak. Oylar boşa gidecek. Eğer oylar doluya gitsin istiyorsak o zaman Milli İttifakı meclise sokacağız. Meclisteki bu kayıkçı kavgasını bitireceğiz. İşçimizi,köylümüzü,esnafımızı,emeklimizi o mecliste tartışacağız. Bunu da tek yapacak olan Milli İttifak’tır. İnşallah halkımız bunu anlamış durumda. Yaptığımız bütün çalışmalarda büyük bir ilgi var. Isparta’nın Türkiye’nin tek sürprizi Milli İttifak olacaktır. Önümüzdeki 35 gün içerisinde Milli İttifak kat kat büyüyorken diğer partiler yavaş yavaş erimedeler. Bunu seçim sonunda göreceğiz.

Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...