Eğirdir Belediye Meclisi toplandı

7 Mayıs 2015 18:32

Eğirdir Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısı 05 Mayıs Salı günü belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Meclis Toplantısı’na, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başkanlığında Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeleri; Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Mehmet Cengiz Kılınç;  Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Erhan Savran, Mehmet Eray Uslu, Ahmet Hamdi Takır, Müslahattin Yaman, Ahmet Bulucu;  MHP Belediye Meclisi Üyeleri, Şükrü Savaş, Ramazan Kurt ve Mustafa Günay yanısıra Mali Hizmetler Müdürü Hidayet Kaytanloğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Semra Güngörmez, Yazı İşleri Müdür Vekili Ümit Metin katıldı.

Meclis toplantısında bir önceki mecliste alınan karar doğrultusunda Meclis katibi Eray Uslu Meclis Başkanı yanındaki yerini almasının ardından gündemin ilk maddesi olan Açılış yoklama ve saygı duruşundan sonra meclisin ikinci gündem maddesi olan Belediye 2014 yılına ait kesin hesap cetveli Mali Hizmetler Müdürü Hidayet Kaytanlıoğlu’nun okuduğu rapor yapılan oylama sonucunda Meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü  maddesinde yer alan Meclise havale edilen evrakların görüşülmesi maddesi,  Meclise havale edilen evrak olmadığı için görüşülmedi. 

Gündemin dördüncü ve son maddesinde yer alan Dilek ve temenniler bölümünde Meclis üyeleri tarafından ilçede alınan Otopark paralarının fazlalığı ve katı atık bedellerinin yeniden görüşülmesi konusunda Meclis Başkanı Ömer Şengöl’e sözlü istekte bulundular. Başkan Şengöl Üyelerin bu isteğini kabul edilerek dilekçeli olarak başvuru yapmalarını ve gelecek mecliste görüşülmesi gerektiğini söyleyerek toplantıyı kapattı.  

Bu haber 841 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...