“Ispartalılar vicdanlarını kullanarak AKP’ye gereken cevabı sandıkta verecektir”

7 Mayıs 2015 18:40

CHP Milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, Isparta halkının son 10 yılda yapılanlara kayıtsız kalmayacağını belirterek, ‘’Ben inanıyorum ki halkımız 7 Haziran’da bu konunun gereğini yapacaktır. Vicdanlarını kullanarak AKP’ye gereken cevabı sandıkta verecektir. Bundan sonra artık çalamayacaklar, halkımızı sömüremeyecekler ve oyalayamayacaklardır” dedi.

CHP Milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel’e göndermede bulundu. Özel’in ‘’AK Parti’ye oy vermek vicdan meselesidir’’ sözünden yola çıkan Dinçtürk, ‘’Evet, doğru söylemişler. AKP’ye oy vermek gerçekten bir vicdan meselesidir. Bizim halkımız da vicdan sahibidir. 7 Haziran’da vicdanlarıyla değerlendirme yaparak AKP’nin gereğini yapacaklardır’’ dedi. 

‘’YILLARDIR HALKIMIZLA DALGA GEÇİYORLAR’’

AKP Hükümetinin yıllardır halkla dalga geçtiğini ve onların iyi niyet ve duygularını sömürü haline getirdiğini ileri süren Dinçtürk, ‘’Halkımızın vicdanı tüm bu yapılanlara razıysa, vicdanları bu duruma el veriyorsa gitsinler oylarını AKP’ye versinler. AKP son 10 yıldır topu taca atarak bu halkı oyalamıştır. Ispartamıza gereken ehemmiyet verilmemiştir. AKP iktidarı halkımızın duygularını sömürerek hala daha bir şeyler yapmaya çalışmaktadır. Soruyorum onlara 10 yıldır neredelermiş? Buradaki ehemmiyet, seçimler yaklaşınca şimdi mi akıllarına gelmiş?’’ diye konuştu.

“HALKIMIZ, 7 HAZİRAN’DA GEREĞİNİ YAPACAKTIR”

Isparta halkının son 10 yılda yapılanlara kayıtsız kalmayacağını da sözlerine ekleyen Dinçtürk, “Bizim halkımız, yurttaşlarımız vicdan sahibidir. Ben inanıyorum ki, halkımız 7 Haziran’da bu konunun gereğini yapacaktır. Vicdanlarını kullanarak AKP’ye gereken cevabı sandıkta verecektir. Bundan sonra artık çalamayacaklar, halkımızı sömüremeyecekler ve oyalayamayacaklardır” şeklinde konuştu.

Bu haber 758 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...