Özel Keçiborlu’da halk ve esnafla buluştu

8 Mayıs 2015 16:45

AK Parti Milletvekili Recep Özel, seçim çalışmaları kapsamında Keçiborlu İlçesi'ni ziyaret etti.

7 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti Milletvekili Recep Özel, ilçe ilçe, köy köy gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Keçiborlu İlçesi'ni ziyaret eden Milletvekili Özel, vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Özel ilk olarak Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ı ziyaret etti. Başkan Parlak ile beraber esnafı dolaşan Milletvekili Özel'e büyük teveccüh vardı.

Milletvekili Özel, milletvekilliği görevi süresince Keçiborlu'ya sık sık geldiğini ve vatandaşların sorunlarını dinlediğini belirterek, Keçiborlu bizim için önemli bir ilçemizdir. Bize her seçim sürecinde desteği esirgemediği için tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Isparta ve tüm ilçelerimiz AK Parti'ye her zaman destek verdi ve vermeye devam edecektir dedi.

Milletvekili Özel, dükkanları ziyaret eden vatandaşlarla görüştü. Çok sayıda vatandaş ise Recep Özel ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Özel daha sonra 6 Mayıs baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez Bayramı nedeniyle piknik yapan aileleri ziyaret etti. Mesirelik alanda vatandaşlarla buluşan Özel, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu haber 602 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...