“Yok edilen, 13 yıldır bakılmayan, unutulan Isparta’mızın çehresi bizimle değişecek”

9 Mayıs 2015 11:07

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ispartalı bayanlar tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayları Nuri Okutan ve Hüseyin Avni Bıçaklı ile birlikte programa katılan ve ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Günaydın, Annelerin güçlü duygulara sahip olduğunu dile getirirken, MHP’nin iktidarıyla birlikte de Isparta’ya çok daha büyük yatırımların yapılacağını söyledi. Günaydın, “Yok edilen, 13 yıldır bakılmayan Isparta’nın çehresi MHP iktidarıyla, bizimle birlikte değişecektir” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, annelerin nazik ve güçlü duygulara sahip olduğunu aktararak, MHP milletvekili adaylarının da devleti yakından tanıyan isimler olduğunu dile getirdi. Günaydın, “Adaylarımız kırmızı çizgileri bilen isimlerden oluşmaktadır” derken, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler sonrasında MHP iktidarıyla birlikte belediyenin elinin daha da güçleneceğini söyledi. Ülke genelinde bir değişimin söz konusu olduğunu aktaran Günaydın, “İktidarımızda Isparta’mıza daha büyük hizmetler vereceğiz. Türkiye’mize ve Isparta’mıza güzel hizmetler gelecek. Yok edilen, 13 yıldır bakılmayan, unutulan Isparta’mızın çehresi bizimle değişecek. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adaylarımız büyük bir samimiyet içerisinde hizmet peşindeler. Isparta’mız için, memleketimiz, milletimiz, Türkiye’miz için bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Annelerin ve esnafın dileklerini, çözüm önerilerini dinlediklerini kaydeden MHP 2.sıra Milletvekili adayı Hüseyin Avni Bıçaklı, bayanların ve annelerin hükümetten oldukça rahatsız olduklarını ve tepkili olduklarını dile getirdi. Bıçaklı, “Kadınlarımızın emeklilik ve sigorta primleri sorunları başta getirilen konular arasında yer aldı. ‘Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar’ anlamında bizim kültürümüzde yer edinmiş bir geleneğin önceki başbakan tarafından yerle bir edilip ‘ananı alda git yaklaşımının kendilerini son derece rencide ettiğini dile getirdiler. Bundan dolayı da mevcut hükümete karşı mesafeli bir yaklaşımları olduklarını ifade ettiler. Isparta’nın tüm bayanlarına, annelerine seslenmek istiyoruz, AKP’nin bu tür kirli seçim malzemelerine, oyunlarına malzeme olmasınlar. Kadınlarımıza en fazla değer veren parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” şeklinde konuştu.

Tüm annelerin ve bayanların Anneler Günü’nü şimdiden kutladıklarını ifade eden MHP 1.sıra Milletvekili Adayı Nuri Okutan da, bugüne kadar 50 binin üzerinde el sıktığını, vatandaşların sıkıntılarını, dilek ve önerilerini aldıklarını söyledi. Okutan, “Bir değişimin beklentisini görüyorum. İnsanların çok korkunç bir baskı altında hissettiklerini görüyorum. Bizi çok güzel karşılıyorlar, uğurluyorlar ama fotoğraf karesine girmeye çekiniyorlar. Çünkü bizimle aynı karede gözükürlerse sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorlar. Bu baskının çok hayra alamet olmadığını, zulümle abat olunamayacağını herkes biliyor. Bundan dolayı da hem hemşehrilerim, hem de ülkem adına üzüldüm. Ziyaretlerimizde kendi adıma çok güzel enerji topluyorum.  Güç alıyorum. Türkiye, Isparta gibiyse MHP koptu geliyor. İktidara yürüyoruz. İktidara yürüdüğümüzde de belediyemizin kendi başına, yapmış olduğu çok güzel hizmetleri var. Türkiye’ye örnek çalışmalar var. Hükümet olduğumuzda bunu daha güçlü şekilde Isparta’ya yatırım yapma imkanını bulacağız. Sayın Başkanımla tecrübesiyle gurur duydum. Merkezi idare tarafından zaman zaman tıkanıyor, engelleniyor, biz bunu şimdi Ankara’nın da desteğini alarak Isparta’mıza çok güzel hizmet edeceğimize eminim. Türkiye’ye örnek bir belediye, Türkiye’nin başka illerine örnek oluşturabilecek çalışmaları hep birlikte yapabileceğimize inanıyorum. Başkanımızın hem başkanlık tecrübesi, hem Isparta’yı çok yakından bilmesi, mimar olması bu birikimlerini şehre uyguluyor olması çok büyük bir kazanç. Şimdi biz merkezinde kaynaklarıyla yardımcı olunca Isparta daha da güzel yerlere gelecek. Isparta’mızın bu konuda bize destek vereceğine de inanıyorum. Şimdiden bu hizmetin heyecanını yaşıyoruz” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 769 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...