Dinçtürk çalışmaları hızlandırdı

11 Mayıs 2015 18:13

Halkın her zaman yanında yer alan CHP’li İsa Önder Dinçtürk, siyasi misyonunun yanı sıra üzüntü ve sevinçte vatandaşın yanında yer alarak her kesimin takdirini topluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, düğünden cenazeye, hıdrellez etkinliklerinden mevlit yemeklerine, açılışlara, asker uğurlamasına ve taziye ziyaretlerine kadar halkın yer aldığı her alanda Ispartalı hemşehrilerinin yanında yer alıyor.

CHP İl Yönetiminin yaptığı siyasi seçim programının yanı sıra sosyal ziyaretlere daha çok ağırlık veren CHP Isparta Milletvekili İsa Önder Dinçtürk, vatandaşın iyi ve kötü gününde sosyal sorumluluk değerlerini ön plana çıkarıyor.

DİNÇTÜRK’Ü HALKIN BULUNDUĞU

HER ALANDA GÖREBİLMEK MÜMKÜN…

Geçtiğimiz günlerde askere gidecek olan bir gencin otogardaki uğurlama etkinliğine katılan Dinçtürk, tanıdık – tanımadık her kesimin düğünlerde ve cenaze törenlerinde yer almayı da kendine bir vazife olarak atfediyor.Özellikle gençlerin yer aldığı her türlü sportif faaliyeti de destekleyen Dinçtürk, Koç Fest kapsamında düzenlenen olimpiyatlar ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Isparta’da gerçekleştirilen 3x3 Basketbol Türkiye Elemeleri’ne de katılarak, gençleri kucakladı.

Geçtiğimiz gün Isparta Karaağaç Mahallesi’nde bir sünnet düğününe katılan Dinçtürk, ardından, Senirkent’in Garip Köyü’nde başka bir düğüne ve Uluğbey ile Büyükgökçeli’deki iki ayrı Hıdrellez etkinliğine katıldı.

DİNÇTÜRK: “BEN HER ZAMAN BÖYLEYİM…”

Yer aldığı sosyal alanların tümünde vatandaşlar tarafından sevgiyle kucaklanan Dinçtürk, kendisinin halktan biri olduğunu ve siyasi çalışmaların yanı sıra vatandaşın sevincinde ve üzüntüsünde yanında bulunmanın önemine işaret etti.

Kendisini tanıyanların, sosyal yönünü zaten iyi bildiğini aktaran Dinçtürk, “Ben yalnızca seçim sürecinde değil, siyasi sürecin dışında da bu yaptıklarımı yapıyorum. Halkla beraber olmak benim hoşa gidiyor. Onların en küçük sıkıntılarına bir yardımımızın dokunması bile beni her şeyden daha çok sevindiriyor” dedi.

 

 

 

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...