Başkan Günaydın Türk Ocakları Bölge Toplantısına katıldı

11 Mayıs 2015 18:16

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Eğirdir İlçesi’nde düzenlenen Türk Ocakları Isparta Bölge Toplantısı’na katıldı. Başkan Günaydın Türk Ocakları’nın bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlere teşekkür ederken, “Sizleri gönülden kutluyorum” dedi.

Isparta ile birlikte 10 ilin Türk Ocakları Başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Türk Ocakları Isparta Şube Başkanı Levent Başyiğit, toplantının amacının 2014 yılı faaliyetlerini değerlendirmek ve yapılacak olan yeni çalışmaların değerlendirmesini yapmak olduğunu belirtti.

Türk Ocaklarının, Türk Milleti’ne, milliyetçiliğine, sanatına, kültürü gibi birçok konuda hizmet eden en köklü kuruluş olduklarını belirten Türk Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz de, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a katılımlarından dolayı kitap hediye etti.

Türk Ocakları ile bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Çalışmalarınız Türk Milletine hayırlı olsun. Türk Ocaklarını gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...