Mymoon Films Cinektif Production açıldı

11 Mayıs 2015 18:18

Isparta’da bir ilk olan Mymoon Films Cinektif Production, görkemli bir törenle açıldı.

Henüz 21 yaşında olan ve Isparta'da yapılmamış bir işi yapan Özcan Öztürk Mymoon Films Cinektif Production işletmesini açmanın mutluğunu yaşıyor.

Önceki gün saat 12.00’de hizmete açılan  Mymoon Films Cinektif Production'un açılışına  CHP Milletvekili adayları İsa Önder Dinçtürk, Mustafa Ceyhan ve onlarca kişi katıldı.

Mymoon Films Cinektif Production kurucusu Özcan Öztürk açılış konuşmasında şunları söyledi; ''Isparta'da eşi benzeri olmayan bir yapım şirketi kurduk. Ekip arkadaşlarım ve ben bu iş üzerine  5 ay araştırma yaptık. Araştırmalar sonucu ortaya güzel bir proje çıktı. Bu projede desteğini esirgemeyen babama minnettarım.16 yaşımdan bu yana gazetecilik mesleğinde önemli isimlerle çalıştım. Bana büyük fayda sağlayan ustalarıma teşekkür ediyorum. Isparta’da var olan eksikliklerinin giderilmesi için bizler elimizi taşın altına koyduk. Oyunculuk Cast Ajansı ve Grafik Tasarım Merkezine kadar uzanan geniş bir çalışma düzeyimiz var. Televizyonda izlediğimiz dizi veya filmlerde artık Isparta'dan da yeni yüzler görebileceğiz.

FARKLI BİR OFİS OLUŞTURDUK

Greenbox Stüdyo ile Isparta bir ilki yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Özcan Öztürk, “Yaptığımız iş Isparta’daki diğer prodüksiyon işlerinden farklı bir iş. Burada biz düğün hikâyelerinden tutun, doğum fotoğraflarına kadar farklı bir tarzda Isparta halkına hizmet veriyoruz. Televizyon stüdyolarındaki dekor sistemini uygulamadık. Burada elektronik stüdyo yaptık. Yani yeşil perde sayesinde elektronik stüdyo sistemini Isparta’da nihayet uyguladık. Yakında bazı kanallarda programlarımız olacak.  Ünlü Yapımcı ve Yönetmenlerin desteği ile ilk etapta İstanbul’da bir dizi ile anlaşmamız var. Masalarınızda duran dergi ve gazetelerin bir çoğu burada hazırlanıyor. Reklam tanıtım filmleri burada oluşturuluyor” şeklinde konuştu.

EN KÜÇÜĞÜMÜZ 15

EN BÜYÜĞÜMÜZ 21 YAŞINDA

6 kişilik bir ekip olduklarını söyleyen Öztürk şunları söyledi; “Çalışan her arkadaşımın farklı özelliği var, uzman oldukları alanlarda kendilerini yaptıkları işlerle ispat etmiş insanlar. En büyük kazancımız, hepimizin yaş ortalaması birbirine denk. Yaşımızın genç olması hızlılık ve serilik olarak müşterilere yansıyor. En küçüğümüz 15, en büyüğümüz 21 yaşında, yaş itibari ile başarıya açız ve bölgede bu meslekte bir numara olacağımıza inancımız tamdır” dedi.

İSTEKLİLER ÜCRETSİZ

EĞİTİMLERE KATILABİLİRLER

Sadece bu işi yapmakla yetinmediklerini ifade eden Özcan Öztürk, “Biz sadece iş yapmıyoruz, aynı zamanda meslekte öğretiyoruz. Sadece kendi işimizi yapmakla yetinmiyoruz. Biz gibi genç arkadaşlarımıza ücretsiz olarak oyunculuk ve tasarım dersleri imkânı da sunuyoruz. Bu işi yapabileceğini düşünen her arkadaşımızın ofisimize gelmesi yeterlidir” görüşlerinde bulundu.

İLETİŞİM

Adres: Modernevler Mahallesi 3154 Sk. No 4 B 21 ISPARTA

(Sanayi Polis Karakolu Karşısı Bebek Rüyası Mağazası Arkası)

Tel: 0 (246) 218 22 88 - 0 507 993 77 60

Bu haber 837 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...