Günaydın’dan Koçtepe Köyü’ne müjde

11 Mayıs 2015 18:34

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Koçtepe Köyü sakinlerine müjde verdi. Zaman zaman köy halkının koku sıkıntısını dile getirdiğini söyleyen Başkan Günaydın, Çöp Deponi Alanına çöpten enerji üretimi yapacaklarını bunun birkaç ay içerisinde hayata geçeceğini söyledi.

Beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, MHP Isparta Milletvekili Adayları Nuri Okutan, A. Ziya Nuhoğlu, Hakan Demirtaş ve partililerle Koçtepe Köyü’ne giden Başkan Günaydın, “Koçtepe Köyümüzün zaman zaman yaşamış olduğu koku problemini çözdük. Şimdi de Çöp Deponi Alanımızda enerji üretimi için ihalesi yapıldı. Bir iki aya kadar yapımına başlanacak. Buradan çöpten enerji üreteceğiz ve bu sayede de kokuda tamamen ortadan kalkacak. 6 milyon liraya mal olacak bir tesis olacak. 9 ay içerisinde tamamlanacak” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar yaptığı yatırımları anlatırken, bu hizmetleri muhalefette olduğu halde yaptığını dile getirdi. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere de değinen Günaydın, “İktidarımızla birlikte Koçtepe’yi örnek köy yapacağız. Bunu milletvekillerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Hükümet desteği alan bir belediye başkanı olarak çok daha büyük yatırımları ve hizmetleri gerçekleştireceğiz. Koçtepe’nin de Isparta’nın bir mahallesi gibi olmasını istiyorum. 7 Haziran’dan sonra Isparta ve Türkiye’de bir dönüşüm olacaktır. Türkiye’nin en yaşanabilir şehrinin Isparta olmasını istiyorum, hedefim budur” görüşlerinde bulundu.

Koçtepe’nin örnek köy olmaması için hiçbir nedenin bulunmadığını söyleyen MHP Isparta 4.sıra Milletvekili Adayı Hakan Demirtaş, “7 Haziran’da da Belediye başkanımızın elini güçlendirerek, hükümet desteğini arkasına verelim. Köylerimizin öncelikli sorunu göç. Gençlerimizi köylerinde tutamıyoruz, bunun önüne geçmeliyiz, üretici olan köylerimizi destekleyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi üreticimizin, köylümüzün yanında 7 Haziran’da da sizleri Milliyetçi Hareket Partisi’nin yanında görmek istiyoruz” dedi.

7 Haziran seçimlerinden daha güçlü çıkılması halinde gerek belediyenin gerekse merkezi hükümetin yatırımlarını çok daha güzel bir şekilde yapabileceğine değinen MHP 3.sıra Milletvekili adayı A. Ziya Nuhoğlu, “İyi ve çalışkan bir başkanımız var. Sizler bizlere dualarınızı ve desteklerinizi vermeye devam edin inşallah verdiğiniz desteğin altında kalmayacağız” görüşlerinde bulundu.

MHP Isparta 1.sıra Adayı Nuri Okutan, konuşması esnasında Koçtepe Köy Konağı’nda ‘Şevket Demirel’e şükranlarımızı sunarız’ yazısını görerek, geçen günlerde IGSİAD tarafından düzenlenen ‘Yılın Başarılı ve Girişimci İşadamları’ ödül töreninde yapmış olduğu çıkışı hatırlattı. Bu çıkışın altında AKP’nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e karşı olan yaklaşımının da yattığını söyledi.

MHP Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, Demirel ailesi ile ilgili olarak “Burada karşımda Demirel ailesinin Şevket Amca’nın ismini gördüm. Çok duygulandım. Biz biliyoruz. İnsanlar melek falan değil, hepimiz öyle değiliz. Onlarında artısı eksisi olabilir. Siyasi olarak da farklı farklı değerlendirmelerde bulunabiliriz. Ama bu coğrafyanın, bu toprağın yetiştirdiği bir kahraman adamdır. Buna ister katılın, ister katılmayın. Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirmiş, siyasal okuyan bir insanın dünyada Türkiye’de görmeden geçemeyeceği bir adamdır, liderdir.

Geçen gün bir çıkışta bulundum. Bir daha bunu dile getirmek istemiyordum ama benim ruhumun baskı altına alınmasının nedenlerinden birisi de budur. Biz uysal, güzel insanlarız. Devletimizi severiz, hayrın yanında, şerrin karşısında yer alırız. Bizim insanlarımız olgun insanlardır. Benim memleketimde sağdan soldan işçileri getirip, ellerine üç kuruş para verip yuhalatmak ne siyasete, ne insanlığa ne de hukuka girer. Biz buna layık insanlar değiliz. Bu bize hakarettir. Bu Sayın Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e değil. Herkesin Cumhurbaşkanı.  Türkiye’de sayılı bir siyasetçi. Sende 7 kere başbakan ol, sende bu kadar millete hizmet et, sana da biz saygı duyalım” dedi.

Okutan sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçmiş gün öyle bir hamlıkta, tepeden bakan bir anlayışla biz varız, bizden başka kimse yok anlayışıyla, protokol başta olmak üzere birçok hatalar olmakla birlikte oraya geliyorsunuz ve yukarıdan bakan anlayışınızla bir sürü hatalar, ‘bunların aklı ermez, bunlara ne desek de yutar, Isparta’ya hizmeti geçmemiş insanları bir daha aday yapsak bunlar bir daha seçer’ algısıyla geleceksiniz ve orada şunu da bunu da yapacağız diyeceksiniz. Benim o lafı söylememin arkasında Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan bu saygısızlığında büyük sebebi vardır. Uysal başlıysak, yumuşak başlıysak, uysal koyun mu zannettiniz. Bu sefer 7 Haziran da bunun hesabını Ispartalılar görecek. Türkiye bir var oluş yok oluş noktasıyla karşı karşıyadır. Herkesi bu hassasiyetle davranmaya davet ediyorum”

 

Bu haber 1011 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...