‘’7 Haziran’da Isparta’dan tarihi bir başarı bekliyorum’’

16 Mayıs 2015 10:12

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta’daki miting programında seçmenlere seslenerek ‘’Temiz siyaset, dürüst yönetim için BİZİMLE YÜRÜ ISPARTA, 7 Haziran’da vatana, millete ve geleceğinize sahip çık Isparta’’ dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli seçim programı kapsamında dün Isparta’ya geldi. Saat 15.00’te Hükümet Meydanını hınca hınç dolduran kalabalığa seslendi.

BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Miting, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Binlerce vatandaş hep bir ağızdan milli marşımızı söyledi. Ardından kürsüye gelen Bahçeli, 50 dakikalık konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

‘’BU İZDİHAMA VARAN COŞKU MONTAJ DEĞİL GERÇEK’’

Daha sonra Ispartalılardan söz alan Bahçeli, şunları söyledi; ‘’Gül kokulu Isparta’yı Allah’ın selamıyla selamlıyorum. Bu mübarek günde sizlerle buluşmanın, sizlere kavuşmanın doyumsuz manevi lezzetini en üst düzeyde yaşıyorum. Vilayet meydanını hınca hınç dolduran Ispartalı kardeşlerimle iftihar ediyorum. Mühürlü kalpler bilsin, kasten duymayan kulaklar işitsin, bu izdihama varan coşku montaj değil, Isparta buradadır. Isparta sevdanın iziyle yürümektedir. Öncelikle 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum, acil şifalar diliyorum.

‘’BÜYÜK BİR UYANIŞ ŞART’’

İslam coğrafyası kan ve ölüme mahkûmdur. Cehalet tur atmaktadır. Ölen Müslümandır, öldüren yine Müslümandır. İlkellikler İslam âlemini yük tutmuştur. Milyonlarca Müslüman aç ve sefildir. Büyük bir uyanış şarttır. Bu itibarla ahlaka doğru yürümek mecburiyetindeyiz. Biz bu yürüyüşü başlattık. Haksızlığa karşı yürüyoruz, adaletsizliğe karşı yürüyoruz. Kavgaya, küslüğe karşı yürüyoruz, haramzadelere karşı yürüyoruz, saflarımızı sıkı tutarak adımlarımızı hızlandırıyoruz. Şimdi Isparta söylesin; Bu yürüyüşte bizimle misiniz? Bu yürüyüşte beraber miyiz? O halde bizimle yürü Isparta, bizimle yürü.

‘’ERDOĞAN BAŞKANLIK SİSTEMİNİ GETİRMEK İÇİN YÜCE KİTABIMIZI KULLANIYOR’’

AKP 13 yıla yakındır tek başına iktidar. Yıllar içinde ümitleri soldurmuştur, heyecanları budamıştır. AKP yıkım olmuş, milli birliği sakatlamış, rezalet olmuş, Türkiye’nin önünü kesmiştir. Fitne olmuş, müzakere olmuş, PKK ile masaya oturmuştur. Vatan ve millet düşmanlarıyla buluşmuştur. Bizler işsiz ve yoksul gezerken evlatlarına gemiler alan Erdoğan’dır. Sizler 1 öğün aç, diğer öğün tokken 1 milyar dolara kaçaksaray yapan Erdoğan’dır. Soyguncuları koruyan yine Erdoğan’dır. Şimdi bu Erdoğan çıkmış eline Allah kelamı alarak AKP’ye 400 milletvekili istiyor. Kâbe, diyanet, başörtüsü Erdoğan’ın propaganda malzemesidir. Anayasa’yı çiğnemeye devam ediyor. Erdoğan, pusulayı şaşırmış, rotayı kaybetmiştir. Kürtçe Kur’an ne demektir! Başkanlık sistemini getirmek için yüce kitabımızı nasıl kullanır? İki cihanda hesabını ödeyecektir. Erdoğan’ın Kuran’ı Kerimi göstereceği yer milletimizin huzuru değildir. Zaten Kur’anla nefes alıyoruz biz. Kuranı gitsin Müslüman düşmanlarına göstersin, yapabiliyorsa İslam düşmanlarına Kur’anı öğretsin. Bunlar münafıklık alametidir. Erdoğan zoru görünce masaya Kur’anı çıkarmaktadır. Ispartalı kardeşlerim bu din bezirgânlığını hoş görmez. Partilileri Erdoğan’ı Peygamber ilan etti, eşlerini çocuklarını kurban edecek kadar ileri gitti, sözüne peygamber sünneti dedi, seçildiği şehirleri mübarek ilan etti, Allah’ın elçisi diye seslendi. Bu mübarek gün hatırına dinimizi siyasallaştıran gafillere haddini bildirecek misiniz? Yeri gelince papaz cübbesi giyen, yeri gelince imam cübbesi giyen ikiyüzlülere cevap verecek misiniz?

‘’ERDOĞAN’A ŞEREF NEDİR DİYE SORSAK İLK KEZ

DUYUP NEREDE SATILIYOR DİYE SORAR’’

Türk milletimin vereceği her karara saygılıyız. Biz demokrasiye inanıyoruz ve Isparta’ya güveniyoruz. Erdoğan’a millet nedir diye sorsak, vasıta der. Milli irade nedir diye sorsak AKP’ye oy verenleri gösterir. Şeref nedir diye sorsak ilk kez duyar nerede satılır diye sorar! Erdoğan Cumhurbaşkanı olmasına rağmen bize yavru muhalefet diyor. Asıl seni kimler yavruladı! Seni kimler tezgâhladı. Asıl sen bunu aydınlığa kavuştur. Bizim tekrar gelme vaktimiz ufuktadır. Geldiğimizde bunların alayını sürdüreceğiz. 13 yıllık buhranı kazıyıp atacağız.

‘’HESAPLAŞMAK İÇİN 23 GÜN KALDI’’

Aydın’da Yörük olduğunu söyleyen Serok Ahmet; Kuşatmayı yara yarar geliyoruz. Engelleri yıka yıka iktidara yürüyoruz. Isparta’yı yeniden ayağa kaldırmak için geliyoruz. Biz yürüyoruz onlar korkuyor, biz yürüyoruz, onlar kâbus görüyor. Onlar tir tir titriyor. Fakat korkunun ecele faydası yok. Hesaplaşmak için sadece 23 gün kaldı. 23 gün daha gez Erdoğan. Ye, iç, dolaş. 23 gün daha sefanı sür. 7 Haziran’da emaneti veren almayı da bilecektir. Allah’ın adaleti yerini bulacaktır.

‘’7 HAZİRAN’DA AKP’Yİ GELDİĞİ GİBİ GÖNDERİNİZ’’

7 Haziran’da Isparta’dan tarihi bir başarı bekliyorum. Adaylarımızı mecliste tam kadro görmek istiyorum. Sandık başına gittiğinizde tertemiz bir sayfa açmak için, onurlu bir hayat için mührünüzü 3 Hilal’e vuracak mısınız? 13 yıllık hezimet tablosunu unutmayınız. 13 yıllık rezalet ve zilleti unutmayınız. 13 yıldır ihanet ve Türk düşmanlığını unutmayınız. AKP’yi geldiği gibi gönderiniz. Buraya gelip şereften bahseden Serok Ahmet’i aşağıya indiriniz. Birlikte atacağımız her adım daha mutlu bir Türkiye’ye doğru yol alacaktır.

‘’TOK KARIN, MUTLU YARIN İÇİN BİZİMLE YÜRÜ ISPARTA’’

3 Mayıs’ta seçim beyannamemizi ilan ettik. Hedeflerimiz heyecan oluşturdu. 5 ana projemizle yola çıktık. Yoksullukla, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceğiz. Üreten ekonomi ile aç vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz. Yürüyoruz, şahit olun, takip edin. Temiz siyaset, dürüst yönetim için bizimle yürü Isparta. Tok karın, mutlu yarın için bizimle yürü Isparta. 7 Haziran’da vatana millete ve geleceğinize sahip çıkacak mısınız? Tek başına iktidarımız lider ülke Türkiye için yeterli olacaktır.’’ 

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...