Hükümlü ve tutukluların el emeği ürünleri sergileniyor

6 Kasım 2012 17:57

Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalmakta olan hükümlü ve tutukluların el emeklerinden oluşan "Geleneksel El Sanatları Sergisi" önceki gün açıldı.

İl Kültür Müdürlüğü giriş katında bulunmakta olan Devlet Güzel Sanatlar Galerisi sergi salonunda yer alan "Geleneksel El Sanatları Sergisi", 05-23 Kasım 2012 tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, sergiye tüm sanatseverleri davet etti. “Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliğinde yapılacak olan Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalmakta olan hükümlü ve tutukluların yaptıkları "Geleneksel El Sanatları Sergisi", yeni hizmet binamızın giriş katında yer alan Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonunda tüm sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümün giriş katında bulunmakta olan Devlet Güzel Sanatlar Galerisi sergi salonunda yer alan "Geleneksel El Sanatları Sergisi", 05-23 Kasım 2012 tarihleri arasında sergilenecek olup bütün sanatseverlerin beğenisine açıktır”.

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...