Çevre Yolundaki tali yollar asfaltlandı

19 Mayıs 2015 15:30

Isparta Belediyesi bir rekora daha imza attı. Karayolları’nın 5 yılda bitiremediği çevre yolunun asfalt kaplamasına paralel olan tali yollar Belediye tarafından 20 günde bitirildi. Belediye tali yolların kalıcı asfalt kaplama çalışmalarının yanı sıra buradaki alt yapı çalışmalarını da aynı süre içerisinde tamamlayarak halkın hizmetine sundu.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 20 gün içerisinde tamamlanan yoldaki çalışmaları yerinde gördü. Gece gündüz, hafta sonu tatilinde bile çalışmalara sürdürerek 20 gün içerisinde çalışmaları tamamlayarak tali yolları trafiğe açtı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Günaydın, “Kolçelik ile Antalya yolu arasında bulunan çevre yolunda bulunan iki yönlü tali yollar 20 gün içerisinde tamamlandı. Gördüğünüz gibi 20 gün içerisinde tali yollarımızın hem alt yapısını tamamlıyoruz hem de kalıcı ve dayanıklı asfalt kaplamasını tamamlıyoruz.

Üzülerek ifade etmek istiyorum ki 5 yılda bitirilemeyen yeri biz belediye olarak 20 gün içerisinde tamamlıyoruz. İşte iki örneği yan yana getirdik. Halkımız yapılan bu çalışmaları günlük ve anlık takip ediyor. Belediyemizin şantiyesinin tüm kurumların üzerinde çalıştığını bu gün gururla ifade etmek istiyorum.

Hatırlayacağınız üzere ısrarla yolun yapımını bize devredin diye söyledik. 5 yılda yapılamayan bu yolda 11 vatandaşımız hayatını kaybetti. Biz ise aynı güzergah ve aynı uzunluktaki yolu 20 günde kimsenin burnu kanamadan tamamladık” dedi.

 

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...