Bilgiç´e Yalvaç´ta kadınlardan destek

20 Mayıs 2015 15:43

AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Murat Sarıoğlu tarafından organize edilen kahvaltı programına 500'e yakın bayan katıldı. Milletvekili Bilgiç, "bu partinin temellerinde kadınlar ve gençler vardır" dedi.

AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Nuh Murat Sarıoğlu, Yalvaçlı kadınları kahvaltıda buluşturdu. Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in katılımıyla gerçekleştirilen programa yaklaşık 500 bayan katıldı.

AK Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Ali Buba, Kadın Kolları Başkanı Meral Akça’nıın iştirak ettiği kahvaltıda Nuh Murat Sarıoğlu, davetine icabet ettiklerinden dolayı bayanlara teşekkür etti. Sarıoğlu, kadınların siyasette önemli bir yeri olduğuna değinerek ‘Sizler her seçimde üzerinize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiniz. Yalvaç geçmişte bir Cumhurbaşkanlığı seçim geçirdi. Bu seçimde Sayın Cumhurbaşkanımıza yüzde 60 destek verdiniz. Bu seçimde de aynı başarıyı yeniden göstereceğinize de yürekten inanıyorum’ dedi.

7 HAZİRAN BİR DÖNÜM NOKTASI

İlçe Başkan Vekili Ali Buba’nın selamlama konuşmasının ardından konuşan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçiminin önemli bir dönüm noktası olduğuna değinerek; “Ülkemiz çeşitli mihraklar tarafından karıştırılmaya çalışılıyor. Şu dönen olaylara bir bakın. Bir yanda dış mihraklar diğer yanda onların maşası olmuş malum şahıslar 4 ağacı bahane ederek ülkeyi karıştırmak istediler olmadı. Ardından 17 ve 25 Aralık olayları tezgahlandı. Devletin istihbarat görevlilerinin başına silah dayandı. Aslında bu silah Türk Milletinin başına dayanmıştı. Bütün bunlar neden oldu? Bölgede güçlü bir Türkiye istemeyenlerin rahatsızlığındandı bütün bu olanlar. Sayın Cumhurbaşkanımız İsrail’in Cumhurbaşkanına çıkıp dur yeter yaptığın bunca zulüm yeter diyor. Amerika Başkanına yeter diyor. Tabi bundan rahatsızlar” diye konuştu.

Türkiye’de istikrarın sürmesi ve güçlü bir ülke olarak hayatiyetini devam ettirmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç olduğunu savunan Bilgiç, ‘Ben szilere güveniyorum. İnanıyorum ki sizler eskisinden daha güçlü destek vererek bu oyunları bozacaksınız. HDP barajı aşsın diye dualar eden yollara düşenlerin umutlarını kıracaksınız” diyerek destek istedi.

Milletvekili Bilgiç konuştuğu sırda topluluğa katılam milletvekili adayı Ayşe Usta da kahvaltıda selamlama konuşması yaparak tüm kadınlardan seçime kadar çok çalışmalarını istedi.

Programda yer alan kadınlar masalarından kalkarak milletvekili adayları ile bol bol fotoğraf çektirip başbaşa görüşmeler yaptı. Toplantı öğle saatlerinde sona erdi.

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...