Belediye Mevlit okuttu

6 Kasım 2012 18:02

Isparta Belediyesi ebediyete intikal etmiş olan personelleri için Mevlid-i Şerif okuttu. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiyesi’nde okutulan ve ardından verilen mevlit yemeğine Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın başta olmak üzere, belediye meclisi üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, belediye personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Fen İşeri Müdürlüğü ve diğer müdürlükler başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarının mesai mefhumu gütmeden, cumartesi ve Pazar günleri de dahil çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Son olarak bir personelimiz vefat etti. Başta bu personelimiz olmak üzere yine geçmişte belediyemizde çalışan ve hayatını kaybeden tüm personellerimizin ruhları şad olsun. Ebediyete intikal eden personellerimiz ve büyüklerimiz için bir mevlit okutmak istedik. Tekrar ebediyete intikal edenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mevlidimizin Allah nezdinde kabul edilmesini diliyorum” dedi.

Belediye olarak yapılan çalışmaları ve personelin gösterdiği özveriyi takdirle karşılayan Günaydın, “Maşallah diyorum. Belediyemiz büyük bir hızla çalışıyor. Yeni araçlara sahip oluyoruz. Hizmet kalitemiz her geçen gün artıyor. Bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...