NEREDE O ESKİ BAYRAMLAR!..

20 Mayıs 2015 16:15

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni Isparta’da oldukça sönük geçti. Törende protokol üyelerinin sayısı neredeyse halkın katılımından daha fazlaydı.

Aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 96. yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında dün Hükümet Meydanı’nda tören düzenlendi.  Etkinlik Gençlik Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş İstasyon Meydanı’ndan Hükümet Meydanı’na kadar yapıldı. Yürüyüşün ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

VATANDAŞIN KATILIMI OLDUKÇA DÜŞÜK OLDU

Çelenk sunumunun ardından protokol tören alanındaki yerini aldı. Törene; Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, SDÜ Rektörü Prof.Dr. İlker Çarıkçı, daire müdürleri ve az sayıda vatandaş izledi.

SPORCULAR TELEKOM BİNASINDAN BAYRAK SALLANDIRDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllere verildi.  Törende, halk oyunları, eskrim, tekvando, latin dansları grupları gösteri sunuldu. Telekom binasının çatısından inen dağcılık kulübü sporcuları Türk bayrağı ve Atatürk portresi açtı. Tören müzik dinletisiyle son buldu.

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...