Gelendost eğitiminde büyük başarı

21 Mayıs 2015 18:17

Gelendost Şehit Erhan Çakmak Okulu '' POSA İLE GELEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ'' adlı projesi ile Ankara'da ilimizi temsil edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK koordinesinde düzenlenen bu benim eserim proje yarışmasında Şehit Erhan Çakmak Okulu’nun  kimya dalında başvurduğu '' POSA İLE GELEN CEVRE TEMİZLİĞİ'' adlı projesi Tübitak Konya bölge sergisinde dereceye girerek 1-4 Haziran tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan TÜBİTAK FİNAL SERGİSENE davet edilme başarısı gösterdi.

Şehit Erhan Çakmak Okul Müdürü Halis Bilgin; “Proje Bölgede davet edilen tek kimya projesidir. Ayrıca Proje Türkiye Genelinde 26725 proje arasında ilk 84 proje arasına girmiştir.

Katkı ve desteklerinden dolayı Kaymakamımız sayın Mehmet Güder'e ,  önceki kaymakamımız sayın Cemalettin Uyanık'a , Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sezgin'e , İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Ruhi Uygun'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Çevik'e, şube müdürümüz Eşref Yılmaz'a , Yrd. Doç. Dr. Savaş Özün'e ,  Asya Meyve Suyu ve Gıda AŞ'ye ve ismini sayamadığımız herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber 768 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...