‘’Her şeyi hükümetimizden beklemek yanlış’’

21 Mayıs 2015 18:23

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın aktörlerine önemli bir mesaj verdi: ‘’Her şeyi hükümetimizden beklemek yanlış. Bizler de ilimizin geleceği için çalışmalar yapmak zorundayız. Ekonomiye yön veren bizler de birlik beraberlik içinde çalışmalıyız.’’

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın gelişimi için sadece milletvekilleri ve Hükümetten beklenti içinde olmanın çok yanlış olduğunu vurguladı. Bu anlamda önemli mesajlar veren Başdeğirmen, ‘’Yaşam şartlarımızın daha iyi yerlere gelebilmesi refah düzeyimizin yükselmesi için yapmamız gerekenler var. Yalnız her şeyi milletvekillerimizden hükümetimizden beklememiz yanlış. Bizler de ilimiz için geleceğimiz için çalışmalar yapmak zorundayız. Ekonomiye yön verenler bizleriz. Ekonomimizin daha iyi yerlere gelmesi için birlik beraberlik içinde çalışmalar yapmak zorundayız.

‘’HÜKÜMETİMİZİN KOYDUĞU HEDEFLERİ ÖNEMSİYORUZ’’

Bizi istihdam sağlayan ihracat yapan ve ekonomiyi katkı sağlayan işadamları olarak Hükümetimizin koyduğu ekonomik hedefleri önemsiyoruz. Hedeflerimiz nelerdir nasıl faydalı oluruz bunları konuşmamız gerekiyor. Biz sorunları birebir yüz yüze konuşarak çözmeliyiz. İlimizin fırsatlarını iyi değerlendirmeliyiz. Hedeflerimizi belirleyip, ekonomik anlamda ilimizi daha ileriye taşımalıyız. Zaman içinde birlikte ekonomimizi ileriye taşımalıyız’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 662 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...