Eğirdir Belediyesi standına büyük ilgi

21 Mayıs 2015 18:24

Eğirdir Belediyesi, sponsor olduğu sempozyumda açtığı standıyla büyük ilgi gördü.

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nün (SARİM) 2'nci Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Altınkum Toplantı ve Düğün Salonu’nda başladı.

Tanıtıma her zaman önem veren Eğirdir Belediyesi, sempozyumda stant açarak ilçenin tanıtımını sağladı. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 400’ye yakın bilim insanına Eğirdir’in beş yıldızlı elması başta olmak üzere, tarihi ve turistlik yerlerin tanıtımını içeren Isparta il haritasını, Belediye katkılarıyla basılan Cemal Tosun’a ait Tarihi, Kültürü ve Folkloru ile Eğirdir isimli kitap armağan edildi. Ayrıca elma yemeklerinin tariflerinin bulunduğu broşürlerle Eğirdir elmasından üretilen elma tatlısı da misafirlere ikram edildi.

Eğirdir Belediyesi’nin standını ziyaret eden Isparta Valisi Vahdettin Özkan da Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e, bulduğu her fırsatı değerlendirerek ilçenin tanıtımı yapmasından dolayı teşekkür etti.

İki gün devam edecek sempozyumda açık kalacak Eğirdir Belediyesi’nin standına aynı zamanda Eğitimci -Yazar Recep Bozkurt’un “Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda Eğirdir” isimli kitap da misafirlere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Bu haber 699 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...