Çelebiler Otoparkta inşaat başladı

21 Mayıs 2015 18:26

Isparta’nın kanayan yaralarından biri de otopark. Vatandaşların şehir merkezinde araçlarını park edebileceği mekanlar olmadığı için büyük sorunlar yaşıyordu. İşte bu soruna neşter yine belediyeden geldi. Belediye Hizmet binası önüne yaptığı 3 katlı yer altı otopark ile birlikte Çelebiler Mahallesinde önceden istimlak edilen arsada inşaat çalışmasına başladı. İhale sonrası ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapan belediye çelebiler yer altı otopark inşaatına başladı. 4 kat yer altı olarak inşa edilecek otopark kısa süre içerisinde tamamlanacak. Yer altı otopark yapıldıktan sonra üzeri ise yeşillendirilerek halkın dinlenebileceği bir yeşil alan oluşturulacak.

Şehrin tam merkezine yapılacak bu otopark ile vatandaş artık şehir merkezinde otopark bulma sorunu da kökten çözülmüş olacak.

Günaydın inşaat sahasında incelemelerde bulundu ve projeyi yerinde inceledi. İnceleme sonrasında otopark’ın son teknoloji ile donatılacağını ve aydınlatma sistemi ve güvenliği ile de örnek bir otopark olacağını dile getirdi.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Otopark sorunlarını çözmek için bazı kilit noktalarımız vardı. İşte bu kilit noktalardan bir tanesi çelebiler mahallesine inşa edeceğimiz kapalı otoparktır. Yapacağımız bu otopark şehrin ortasındaki sorunu kökten çözeceğine inanıyorum. 3650 m2 alana 4 kat yer altına yapılacak olan bu otoparkımıza 340 araç park edebilecektir. 4 asansör ve aydınlatma ile birlikte vatandaşlarımızın tamamı hem güvenli bir biçimde araçlarını park edebileceklerdir” dedi.

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...