Dinçtürk Roman vatandaşlarla buluştu

22 Mayıs 2015 17:59

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Zafer Mahallesi’nde yaklaşık 200 roman tarafından karşılanarak sevgi seline tutuldu. Geçtiğimiz akşam yapılan roman buluşmasında, sorun ve sıkıntıların CHP iktidarıyla çözüme kavuşacağı aktarıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, geçtiğimiz akşam Zafer Mahallesi’nde yaşayan roman vatandaşlarla buluştu.Zafer Mahallesi Sosyal Tesisleri önünde yaklaşık 200 roman tarafından coşkulu bir kalabalıkla karşılanan CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, daha sonra Cennet Caddesi’ni ziyaret etti.

Burada da romanlar tarafından davulla – zurnayla  ağırlanan CHP Isparta Milletvekili Adayı Dinçtürk, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kesimleri kucaklayan bir parti olduğunu vurgulayarak, 8 Haziran’dan sonra ülkedeki sıkıntıların sona ereceğini belirtti.

“ONLARI EN İYİ BİZ TANIYORUZ, SORUNLARINI DA EN İYİ BİZ BİLİYİORUZ”

CHP’li Dinçtürk, “Biz romanları en yakından tanıyan partiyiz, hatta partimizin İzmir 5.sıra milletvekili adayı da bir roman. Biz, Cumhuriyet

Halk Partisi olarak renkli kişilikleri ve sıcak kanlılıkları ile tanınan roman vatandaşlarımızı gönülden seviyoruz. Onlar da bizi ve partimizi seviyorlar. Onları yakından tanıdığımız için sorun ve sıkıntılarını da en iyi bizler biliyoruz” dedi.

“BU VATANDAŞLARIMIZI KAZANMAMIZ HİÇTE ZOR DEĞİL…”

Romanların asıl sorunlarının işsizlik ve maddi olanaksızlık olduğuna dikkat çeken Dinçtürk, “Bu insanlarımızın hepsi saf ve temiz kalpli insanlar… Bizler eğer bu vatandaşlarımıza sahip çıkmazsak onları kötü işler yapmaya sürüklemiş oluruz. Bizim parti olarak öngördüğümüz anlayış da zaten tüm kesimleri kucaklamayı savunuyor. Eğer bu vatandaşlarımıza da, gerekli iş ve imkanlar sağlanırsa onları kazanmamız da çok zor olmaz” ifadelerini kullandı.

“HALKIN HER KESİMİNDEN AKP ŞİKAYETLERİ ALIYORUZ”

AKP İktidarında romanlara karşı verilen sözlerin tutulmadığı şikayetlerini aldıklarını ileten Dinçtürk, “Son 3 dönemdir iktidar olan malum zihniyet AKP, her zaman olduğu gibi yine kendi çevresi ve yandaşlarının dışında kimsenin yarasına merhem olmamış. Her yerden aldığımız bu iktidar şikayetlerini romanlarımız da ilettiler. İnşallah 8 Haziran’da iktidara yürüdüğümüzde, mağduriyet ve yoksulluk yaşayan romanlarımızın sorun ve sıkıntılarını da çözeceğiz. Onlara gerekli iş imkanlarını sağlayarak, kötü yaşam şartlarına son vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 648 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...