SDÜ’den Başsağlığı mesajı

23 Mayıs 2015 13:51

Süleyman Demirel Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Hasan Gürbüz tarafından rektör yardımcılığına atanan Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalının kurucusu Prof. Dr. Neşet Hayri Gökok’un vefatı dolayısıyla SDÜ’den başsağlığı mesajı yayınlandı. 

Mesajda; “Süleyman Demirel Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Hasan Gürbüz tarafından rektör yardımcılığına atanan Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalının kurucusu değerli hocamız Prof. Dr. Neşet Hayri Gökok’u 20 Mayıs 2015 tarihinde kaybetmiş olmanın üzüntüsü içindeyiz.

Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesinde Cerrah ve Başhekimlik görevlerinde bulunan Prof. Dr. Neşet Hayri Gökok, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Cerrahisi kliniğinin kuruluşunda görev aldı. Değerli Hocamız Prof. Dr. Neşet Hayri Gökok, 9.Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in ricası üzerine Isparta’ya geldi. 1994 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalını kuran Gökok, değerli kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Gürbüz tarafından rektör yardımcılığına atandı ve 1997 yılında yaş haddinden emekli olana kadar bu görevini yürüttü.

Isparta’da bulunduğu sürede Isparta halkı ile temas içerisinde olan Gökok, zaman zaman ilçelere giderek sağlık sorunları ile ilgili görüşmelerde bulundu. Öğrencilerle yakın dostluğu, babacan tavırları ve deneyimlerini paylaşmasındaki örnekliği ile hafızalarımızda yer edinen değerli hocamızı kaybetmiş olmanın üzüntüsü içindeyiz.

Kıymetli Hocamıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz” denildi.

Bu haber 846 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...