´´Otoparklara cüzi ücret uygulayacağız´´

25 Mayıs 2015 18:26

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin dört bir tarafına yaptığı otoparkların cüzi ücretlerle kullanılacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otoparklar konusunda vatandaşa sevindirici bir haber verdi. Isparta'nın büyük sorunlarından birini halletmek üzere yola çıktıklarını ve bu sorunu kökünden çözmeye kararlı olduklarını belirten Günaydın, ''Kısa bir zamanda en zor inşaatların yapımını üstleniyoruz. Şehrin en çok ihtiyacı olan bir şey. 10 yıldan bu yana istimlâk ettiğimiz yerleri otopark yapıyoruz. Şehir içi trafiğini incelersek, otopark alanlarımız şehircilik kurallarına uygun yerlerdir'' dedi.

''YAPACAĞIMIZ OTOPARKLAR BÜTÜN ARABALARI İÇİNE ALABİLECEK DÜZEYDE OLACAK''

Öte yandan yaptıkları otoparkların giriş ve çıkışlarının çok kolay olacağını ifade eden Günaydın, şunları söyledi; ''Otoparkları çevresinde herhangi bir şekilde park yapımını engelleyerek, otopark yasağını uygulayacağız. Son derece modern bir şekilde tasarlanan otoparklarımızda iklim dengeleme cihazlarımız olacak. 2. otoparkın da temelini attık. İlerleyen zamanlarda 2 otopark temeli daha atacağız. Trafik sıkıntısı ve otopark problemi kalmayacak. Yapacağımız otoparklar bütün arabaları içine alabilecek düzeyde olacak. Otoparkı belediye işleteceği için Otopark İşletme Müdürlüğü kurulacak. Masrafını cüzi bir miktarda çıkarmak gayesi ile kâr etmeyi düşünmüyoruz. Diğer şehirlerde 30 liradan bahsedilirken burada o kadar büyük bir rakam olmayacak. Ayrıca engellilerimizi de unutmadık. Otoparklarımız engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun olacak. Yapacağımız 4 tane otoparkın temel atma törenine ve açılışına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açmaya gelecek.”

 

Bu haber 787 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...