Gelendost Höyük Tepesinde Tarihi Hıdırellez Şenliği Düzenlendi

26 Mayıs 2015 16:04

Gelendost belediyesi tarafından yapılan Hıdırellez şenliğine önceki yıllara göre yoğun bir katılım sağlandı.

Gelendost hıdırellez şenliklerine Isparta Valisi Vahdettin Özkan Gelendost kaymakamı Mehmet Güder, Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Milletvekili adayı Ayşe Usta Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Bıcaklı, CHP Milletvekili adayı İrfan Bakır, Ak Parti Isparta il genel meclis üyeleri ve il ve ilçe daire müdürleri katılım sağladı.

Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin; “birlik ve beraberliğimiz sağlamak için yapılmış olan geleneksel Hıdırellez şenliklerine hoş geldiniz. Geçen yıl söz vermiştik. Höyük tepesini çok güzel piknik alanı yapmak için belediyemiz olarak çalışmalarımızın % 80 lik bölümünü tamamladık. Çimici aile cay bahçesini tamamladık Gelendost'a çok güzel bir eser kazandırdık ,herkesin yoğun eleştirisi olan yollarımız yapılıyor, hafta içi TOKi müjdesini verdik, Pazartesi gününden itibaren başvurular başlayacak. Sanayi ve otogarımız da yapılacak. Biz hizmet için buradayız” dedi.

Gelendost belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yarışmada dereceye girenlere hediyeler verildi.

Hıdırellez şenliğine katılan herkese yemek ikramı yapıldı

Hıdırellez şenliklerine katılan katılımcılar bu yıl çok kalabalık bir katılım sağlandığını etkinlikten çok memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Mehmet Sezgin' teşekkür ettiler.

 

 

Bu haber 903 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...