‘’Bu ülkeye özgürlük bizimle geldi’’

26 Mayıs 2015 16:20

AK Parti Milletvekili Recep Özel, diğer partilerin yaptığı tek bir şey bile olmadığını belirterek, ‘’Ancak biz yaparız. Onlar kızsalar da, patlasalar da AK Parti yapmaya devem edecek’’ dedi.

AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ile Süreyya Sadi Bilgiç, 7 Haziran seçimlerine 11 gün kala önemli mesajlar verdi. Bu seçimlerde sandıkları patlatacaklarını bildiren Özel, ‘’Bu ülkeye özgürlük bizimle geldi. Bizim dışımızdaki partilere sorun, yaptıkları bir tane eser göstersinler. Onlar konuşur AK Parti yapar. Biz yapmaya devam edeceğiz. Onlar kızsalar da, patlasalar da AK Parti yapmaya devam edecek. Isparta'yı bu dönem hizmet yağmuruna tutacağız’’ dedi.

‘’BİZDEN ÖNCEKİLERİN BÖYLE BİR GAYESİ VAR MIYDI?’’

Öte yandan Bilgiç de Ak Parti’den öncekilerin bu ülkeye hiçbir şey yapmadığını belirterek, ‘’Ama vatandaş bunları unutmadı. Sağlık ve eğitime çok önem verdik. Isparta gerçek manada bir üniversite şehri haline geldi. Artık ikinci bir üniversiteyi istiyoruz. Güçlenmesi gerekiyor. Bizden öncekilerin böyle bir gayesi var mıydı? Güçlü bir ülke, zalimin karşısında duran bir Türkiye Cumhuriyeti istiyorsak 7 Haziran’a kadar çalışmalıyız. Bu ülkenin düşmanlarına gereken dersi vermeliyiz’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...