Dinçtürk, kamyoncu esnafıyla bir araya geldi

27 Mayıs 2015 18:43

Orma’daki bir kamyoncu esnafı, kendilerini ziyarete gelen CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk’e, “İsa Bey, sen dışarıda koşturarak boşa vakit kaybetme, yorulma… Eczanene git, işinin başında dur… Orada otur ve CHP’nin seçim zaferini bekle…” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, geçtiğimiz gün Orma Orman Ürünleri İşletmesi’ndeki kamyoncu esnafını ziyaret etti.

Ziyarette kamyoncuların ödedikleri vergiler nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadığını dile getiren CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, 8 Haziran sonrasında tüm Türkiye’deki sıkıntıların sona ereceği mesajını verdi.

“SEN DIŞARIDA VAKİT KAYBETME… ECZANEDE OTUR, ZAFERİ BEKLE”

Isparta’daki seçim sonucunun şimdiden belli olduğunu öne süren bir kamyoncu esnafı, “İsa Bey, sen dışarıda hiç boşuna vakit kaybetme… Sen eczanenin başına geç, işlerini takip et… 7 Haziran seçimlerinde sizin 2 vekiliniz garanti, sen eczanene git, işine – gücüne bak… Orada otur ve zaferi bekle…” dedi.

“MALUM ZİHNİYETE HİZMETİ ÖĞRETECEĞİZ”

Kamyoncu esnafının bu güzel düşüncelerine mütevazi bir şekilde yaklaşan CHP’li Dinçtürk ise, “Size bunu Allah söyletiyor, çok teşekkür ediyorum. Ama bizler, bu şehir için bu ülke için bir şeyler yapmak zorundayız. Dediğiniz gibi seçimin sonucu 2 vekil bile çıkarsak, biz üçüncü vekili neden çıkarmayalım diye çalışırız. Oturarak, bu memlekete hizmet veremeyiz. Aksine malum zihniyet yıllardır oturduğu yerden kalkmadı, durum ortada… İşte, bizler her dakika ve her an çalışarak onları o koltuklardan kaldıracağız. Memlekete nasıl hizmet verilirmiş öğreteceğiz” ifadelerini kullandı.

“KURULACAK ESNAF BAKANLIĞIYLA SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ…”

Kamyonculara zorunlu kılınan ve maddi bir ranta çevrilen SRC belgeleri ile ilgili sıkıntıları bildiğini kaydeden CHP’li Dinçtürk, “Kamyoncuların da potansiyel esnaf birer esnaf mantığıyla çalıştıklarını ve malum zihniyetin sizi de yıllardır perişan ettiğini yakından takip ediyoruz. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla bir esnaf bakanlığı kurulacak ve sorun yaşayan tüm esnaflarımız çözüme kavuşturulacak” dedi.

 

Bu haber 604 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...