“Artık AKP tükenmiştir, bitmiştir”

27 Mayıs 2015 18:52

MHP İl Başkanı İsa Yalçın AKP Milletvekillerinin ikisinin de yalan söylediğini belirterek, ‘‘Hızlı tren Isparta’dan geçmeyecek.  Dereboğazı yolu 2023 yılı planlamasında bile yok’’ dedi.

Binbirevler Mahallesi’ndeki kahve toplantısında konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın hedefinde AK Parti milletvekilleri vardı. Yalçın, iki vekilin yalan söylediklerini belirterek, ‘Hızlı tren Isparta’dan geçmeyecek. Dereboğazı yolu 2023 yılı planlamasında bile yok” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AKP’nin var olma yok olma mücadelesi verdiğini belirterek, şunları söyledi: “Onlara hesap günü yaklaşıyor. Bunun korkusuyla meydanlardan konuşuyorlar. Onlara birinci siyasi dersimizi mitingde verdik. İkinci dersi de 7 Haziranda vereceğiz. AKP milletvekilleri çıkıp hala sizlerden sıkılmadan utanmadan oy istiyor. Recep Özel konuşuyor, ‘Isparta’da üniversiteye giren öğrenci sayısı düşmüş, eğitimde sıkıntı varmış’ buna eğileceklermiş. Adama edep yahu derler. Sen 13 yıldır iktidarsın, buradaki öğretmenleri inim inim inletiyorsun, paralel yapıyla mücadele diye yandaşlarını kadrolaştırırken; eğitimi ne hale getirdiniz. Şimdi de sen çıkıp bundan dolayı şikayet ediyorsun. Bize ‘Onlar yürüsün biz hızlı trene biniyoruz’ demiş. Biz sizin gibi Kandil’dekilerle, İmralı canisiyle değil, aziz milletimizle yürüyeceğiz. Bunlar insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. 1/100000’lik Çevre İmar Planını inceledik. Kesinlikle hızlı tren Isparta’dan geçmiyor. AKP Burdur milletvekillerinin baskısıyla İnsuyu Mağarası tarafından geçiyor. Havalimanından uzak hızlı tren yapılan tek yer var Isparta. Bu da Recep Özel’in başarısı. Isparta’dan aldılar Burdur’a verdiler.

120 BİN KONUT SÖZÜNÜ 4 YIL ÖNCE VERDİLER

NEDEN 4 YIL BUNU KONUŞMADILAR?

Dereboğazı yolu 2023 yılı planlamasında bile yok. Bunlar doğru söylemiyorlar. 7 Haziranda sizlerden oy almak için her türlü hileye başvuruyorlar. Yine Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ‘TOKİ aracılığıyla ucuz konut yapacağız' diyor. Hafızamızla alay ediyorlar. 2 Haziran 2011’de o dönemki Başbakanları şimdi Beştepe’deki şahıs Isparta meydanında 120 bin konut yapacağız diye söz vermedi mi? Aradan 4 yıl geçti. Neden S. Sadi Bilgiç, Recep Özel bunu konuşmadılar? Şimdi bunu söylüyorlar. Artık AKP tükenmiştir. Bitmiştir. İktidardan derhal uzaklaştırılması gerekmektedir. Onun için bizler tertemiz kadrolarımızla iktidara gelip sizlerin sorunlarını çözeceğiz.

RECEP ÖZEL’İN ÇIKARDIKLARI YASADAN HABERİ YOK

Gittikleri yerlerde MHP Isparta’ya hangi hizmeti yaptı diyorlar. Gelsin Recep Özel, Binbirevler halkını astığı şu pankartı görsün. Isparta’nın her yerine belediye hizmeti gitmektedir. Buna teşekkür etmeyecek kadar dürüst insan değil bunlar. Bu AKP’den kurtulmak için o sandıkta AKP’ye oy veren hemşerilerimiz bir kez daha vermesinler. Recep Özel 32 göletin 30’unu tamamladıklarını söylüyor. Yaptıkları 30 göleti çıksın saysın. Ondan özür dileyeceğim. Burada da yalan söylüyor. Isparta’da 19 baraj yaptık diyor. AKP döneminde baraj falan yapılmadı. Darıderesi-2 Göletiyle su işini çözüyorlarmış neymiş bu belediyenin işiymiş. Çıkardıkları yasadan haberi yok Recep Özel’in . Gölet ve barajlar DSİ aracılığıyla yapılır. İçme suyu diyor. Siz Eğirdir Gölü’nü zehirlediniz. Su Kirliliği Yönetmeliği çıkardınız, uygulamasına geçemediniz. Şu anda Eğirdir’den zehir akmaktadır. Onun için AKP’den kurtulduktan sonra biz ne gerekiyorsa yapacağız”

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...