Okutan; “Gül üretiminin destekleyicisiyiz”

29 Mayıs 2015 19:06

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, Gülbirlik Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Okutan, gül ve gül ürünleri ile birlikte yapılacak yeni yatırımları teşvik etmek ve destekleyicisi olmak istediklerini söyledi.

Gülbirlik tesislerinde de incelemelerde bulunan MHP 1.sıra Milletvekili Adayı Nuri Okutan, Gülbirlik’in Isparta ve ülke için önemli müesseselerden birisi olduğunu dile getirdi.

Milletvekili Adayı Nuri Okutan’ın Isparta’ya ve Ispartalıya büyük katkılarının olacağına inandığını söyleyen Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir, “Sayın Okutan bugüne kadar başarılarıyla gündeme gelen bir isim. Siyasi hayatında da aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” dedi. Demir ayrıca güle yeterince katkı verilmediğini belirtti.

Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ile eskiye dayalı bir dostluklarının da bulunduğunu ifade eden MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, Gülbirlik’in Isparta ve ülke için önemli bir müessese olduğuna dikkat çekti. Gülün yanına yeni ürünlerinde takviye edilmesi gerektiğini dile getiren Okutan, “Gülü yağ cinsi yeni ürünlerle takviye etmek arzusundayız. Toroslarda yağlı bitkiler var. Kekik, lavanta gibi bitkilerde kozmetik ürünlerde gülün peşine eklenebilir. Gül ile birlikte bu ürünleri de sürükleriz. Birlikte projeler üreteceğimize eminim” şeklinde konuştu.

Yapılacak yeni yatırımları teşvik etmek ve destekleyicisi olmak istediklerini aktaran Milletvekili Adayı Nuri Okutan, gülde çiftçinin fazla kazanmasını arzu ettiklerini belirtti. Yeni dikim alanları oluşturularak genişletilmesi gerektiğini dile getiren Okutan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber 597 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...