Binbirevler’den hizmete teşekkür

29 Mayıs 2015 19:12

Binbirevler Mahallesi sakinleri belediyenin mahalleye yaptığı hizmetlere teşekkür etti. Mahalle Muhtarı, mahalle sakinleri ile birlikte Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamına ziyarete geldiler. Ziyaret sebebi olarak ise mahallenin tüm alt yapı sorunlarının tamamlanması ve çevre düzenlemesi ve asfalt kaplaması konusunda teşekkür etmek için olduğunu dile getirdiler.

Belediye Başkanlık makamında saat 10.00’da gerçekleşen toplantıya Binbirevler Mahallesi Muhtarı Fazlı Şıkşık, Okul Müdürü Adem Akbulut ve mahalle sakinleri eşlik etti.

Mahalle Muhtarı Fazlı Şıkşık ziyaret sebebini teşekkür olarak belirtirken, “Binbirevler Mahallesi olarak yıllardır bir türlü asfaltımız dökülmemişti. Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bu sorunumuzu tamamladı. Bu sorunumuz ile birlikte alt yapı sorunumuz çözüldü. Park ve bahçelerimiz yeniden düzenlendi. Bugün ki ziyaretimiz de bu yapılan hizmetlere teşekkür etmek içindir” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yapılan bu teşekkürlerin hizmet noktasında tetiklediğini dile getirirken, “Binbirevler mahalle halkımızın bu ziyaretinden dolayı bende teşekkür ediyorum. MHP aday tanıtımı için yapılan mitingde Belediyemize teşekkür eden bir pankart açmışsınız. Bunun için bende teşekkür ediyorum. Isparta’nın her tarafına yaptığımız hizmetin aynısını mahallenize de yaptık. Bu yaptığınız nezaket ziyareti bizi tetikliyor. Bu teşekkürler bizleri de acaba mahalleye ne kadar daha hizmet yapabiliriz onun arayışı içerisine giriyoruz. Bu açıdan baktığımızda bu teşekkür ayrı bir hizmet olarak görülüyor. Mahalle sakinleri olarak kalkıp buraya kadar gelmişsiniz bende sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bu haber 875 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...