‘’Kaşıkla verip sapıyla göz çıkarıyorlar’’

29 Mayıs 2015 19:14

MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, sokakta vatandaşların en çok sosyal yardımların kesilip kesilmeyeceği yönünde soru sorduğunu belirterek, ‘’Bu yardımlar kimsenin cebinden çıkmıyor. Ama kaşıkla verip, sapıyla göz çıkarıyorlar. İnsanları tehdit ediyorlar, yaptıkları yardımları başlarına kakıyorlar. MHP iktidarında herkes onurlu bir şekilde yardımını alacak’’ dedi.

MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, vatandaşların en çok kaygı duyduğu sosyal yardımlar konusunda önemli bir açıklamada bulundu. Bu yardımları kimsenin cebinden karşılamadığını belirten Okutan, ‘’Sokakta, çarşıda gezerken sosyal yardımlarla ilgili sorular soruluyor. ‘Yardımlar kesilecek mi?’ diyorlar. Öyle şey olur mu? Bu dağıtılan paralar devletin. Kimse cebinden dağıtmıyor. Devletin kaynaklarının dağıtılmasından memnunuz. Ama kaşıkla verip, sapıyla göz çıkarıyorlar. İnsanları tehdit ediyorlar, yaptıkları yardımları başlarına kakıyorlar’’ dedi.

‘’MHP İKTİDARINDA İHTİYAÇ SAHİBİ ONURLU BİR ŞEKİLDE YARDIMINI ALACAK’’

Sosyal yardımların seçim propagandası olarak kullanılamayacağını ifade eden Okutan, ‘’Bizim zamanımızda da yardımlar devam edecek. Daha da artacak. Hilal Kart uygulaması başlatacağız. İnsanlar onurlu bir şekilde yardımını alacak, istediği yerden istediği ihtiyacını belirli sınırda karşılayacak. Ne ihtiyacı varsa alacak. Ama AVM’den değil, mahalle bakkalından, mahalle kasabından.’’ Şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...