Ülkü Okul Aile Birliği’nden Vali Oğuz’u ziyaret

7 Kasım 2012 17:55

Yeni seçilen Ülkü Okul Aile Birliği Üyeleri Okul Müdürü Mehmet Göksay ile birlikte Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla yeni okul aile birliği yönetiminin belirlendiğini belirten Okul Müdürü Mehmet Göksoy, yeni yönetimle birlikte Vali Memduh Oğuz’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Yeni yönetim olarak çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini belirten okul aile birliği başkanı Ümmahan Karakuş ise; okul idaresine ve öğretmenlere her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Memduh Oğuz; “Ülkü okulu bizim için özel bir okul. Sizden önce görev yapan okul aile birliği üyeleri de çok değer verdiğimiz insanlardı. Yani çok faydalı, çok verimli çalışmalar yaptılar.

Bir okulun ilde prestij sahibi olması, insanların çocuklarımı bende oraya gönderebilsem demesi kendiliğinden olmaz. Önemli olanda bir başarıyı elde etmek değil, onu sürekli hale getirebilmek, o başarıyı hep en üst düzeyde tutabilmektir. İnşallah sizin çalışmalarınızla çıta biraz daha yükselir.

Bu okul aile birliği herhangi bir şeklide benim yardımcı olabileceğim bir husus olduğunda Vali Bey’de bizden biri olarak kabul edebilirsiniz” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.      

 

Bu haber 961 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...