Günaydın şehrin sorunlarını çözmeye kararlı

1 Haziran 2015 19:00

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin ana sorunlarını kısa sürede çözmeye kararlı. İlk olarak yolları altyapılarıyla birlikte bitiren ve 200 km dayanıklı asfaltı şehre kazandıran Günaydın şimdi de otopark sorununa el attı. Hedef; 2016’da en az 3 otoparkı bitirmiş olmak.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son dönemde giriştiği yeraltı ve yer üstü otoparkları bitirmeye gayret ediyor. Hemen hemen her gün yapımı devam eden otoparklar hakkında yetkililerde bilgi alan Günaydın, 2016 yılında Isparta’da trafiğini rahatlatma hedefinde. Bu kapsamda biri bitmeden diğer otoparkın ihalesini gerçekleştiren ve süreci hızlandıran Günaydın, çıtayı yükseltti.

3. VE 4. OTOPARK MÜJDESİ

Çelebiler Otopark Projesi'nde inşaatın başlanması sonrası yakın zamanda 3 ve 4. otopark inşaatına da başlanacağını duyuran Günaydın, ‘’Sadece 10 yıldır kamulaştırma ile uğraşıyoruz. İyi ki de uğraşmışız bugünleri gördük. Ayrıca 3 yıl sürecek bir inşaatı biz 1 yılda tamamlayacağız. Yakında üç ve dördüncü temeli de atacağız. Şehrin trafik sorununu kökünden çözeceğiz. Otopark karmaşası artık olmayacak’’ dedi.

 

Bu haber 850 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...