“İktidarın adayları hiçbir hizmet yapmadıkları için anlatacak bir şey bulamıyor”

1 Haziran 2015 19:01

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Sertur yönetimi ve üyeleri ile MUSİAD yöneticilerine ziyarette bulundu. Günaydın ilk ziyaretini Sertur’a yaptı. İdare binası Eski sanayi sitesinde olan SERTUR ziyaretine MHP Milletvekili adayları Nuri Okutan, A Ziya Nuhoğlu ile birlikte, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve İlçe Başkanı Vedat Yılmaz eşlik etti. Her iki görüşmede yaklaşık 1’er saat sürdü.

Sertur ziyaretinde Sertur Başkanı Mehmet Yücedağ, hoş geldin konuşması yaparak üye ve yönetim kurulu olarak ağırlamaktan onur duyduğunu dile getirdi.

Programda ilk sözü MHP İl Başkanı İsa Yalçın aldı. Yalçın 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere değinerek, hedefte MHP olduğunu dile getirdi. Yalçın, “Malumunuz üzerine 7 Haziranda bir seçim var. Bu seçim Isparta’da çok farklı bir havada geçiyor. Bugünkü iktidarın 13 yıllık iktidarında Isparta’da yaptığı hiçbir şey yapmaması nedeniyle adayları anlatacak bir şey bulamıyor. Bu nedenle de bizim üzerimize geliyorlar. Geçen gün Gelendost Yeşilköy’de bir olay meydana geldi. AKP milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç MHP’nin burada çaktığı bir çivi var mı diye soruyor. Oradaki gençler işte bulunduğunuz bina MHP tarafından yapılmıştır denilince ortalık karışıyor. Fiziki bir müdahale olmamasına rağmen vekil jandarmaya şikâyetçi olarak arkadaşlarımızı apar topar karakola götürüyorlar. Kendilerine verilen cevabı bile hazmedemiyorlar.

Belediye hizmetlerini size anlatmama gerek olmadığına inanıyorum. Altyapısı ve asfaltı ile ülkemizde önemli bir sıraya yükselmiştir. Belediyemiz bir yılda 200 km yol asfaltlarken iktidar partisi 13 yılda Isparta’ya sadece 60 km asfalt kaplama yapmıştır. Buda il sınırlarının tamamını kapsamaktadır” dedi.

Belediye Başkanı Günaydın’da belediyeye yapılan operasyon’a değinerek, belediyenin çalışmaması için ellerinden geleni yaptılar. Benimle birlikte eşim ve çocuklarımı da bu olayın içerisine aldılar. Bildiğiniz üzere 22 arkadaşımızı da hapse attılar. Bunların çoğunluğu yatırımcı müdürlerimizdi. İşte bizde bundan yılmadık. Fen işleri müdürü gibi çalışarak daha hızlı çalıştık. Belediyeyi durdurmak için uğraşanlar belediyenin kan kaybetmeden çalışmaları görmeleri sükûtu hayale uğrattı.

Ben bildiğiniz gibi burada okudum. Burada yaşadım ve iş hayatımı da burada devam ettiriyorum. Yani buranın çocuğunu yok etmek istiyorlar. Bizim yaptığımız hizmetlerin yarısını bile bu iktidar yapmadı. Görüyorsunuz Dereboğazı yolunu. Yapacağız, edeceğiz diye oyalıyorlar. Yaptıkları iş aldatmacadan ileri gitmiyor” dedi.

MHP Milletvekili Adayı A Ziya Nuhoğlu da yaptığı konuşmasında, MHP icraatı ve seçim beyannamesinden bahsetti. “yolcu taşımacılığı yapan şahısların araçlarını yenilemeyi düşündüğünde ötv ve kdv’nin alınmayacağını dile getirdi.

MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan’da iktidara geldiklerinde mazot desteği olacağını belirtti. “hedefimiz eğitim olmalı. Bizim iktidarımızda eğitime önem verilecek. Ahi Evran gibi mesleki eğitimlere ağırlık vererek gençlerimizi bir meslek üzerine yetiştirip eğiteceğiz” dedi ayrıca Okutan İş güvenliği yasasına da eleştirilerde bulundu.

Heyet Sertur’dan sonra MUSİAD’a ziyarette bulundu. Başkan Selim Özkutlu ve Yönetim Kurulu hazır bulundu. Genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Bu haber 902 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...