Eğirdir’deki Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutladı

3 Haziran 2015 17:35

Galatasaray'ın Süleyman Seba Sezonunu şampiyon olarak tamamlamasının ardından yurdun çeşitli yerlerinde kutlamalar devam ediyor. Süper Lig’in bitime bir hafta kala ezeli rakibi Fenerbahçe’yi geride bırakarak 20. Şampiyonluğu ve 4. Yıldızı takmaya hak kazanan Galatasaray için taraftarlar coşkulu bir şekilde kutlama yaptılar.

Eğirdir’de Pazar günü kale meydanında düzenlenen 4 yıldızlı 20. Şampiyonluk kutlama töreninde taraftarlar Fenerbahçe’nin helvası kardı ve tüm taraftarlara ikram edildi.  Tören alanında doyasıya 20. Şampiyonluğu kutlayan taraftarlar, ardından Fener Ağlama tezahüratlarıyla konvoy halinde şehir turu yaparak, Galatasaray Futbol takımının Türk Telekom Arena’daki kupa törenini birlikte izleyerek takımıyla birlikte kupayı kaldırdı.  Yaklaşık Bin kişinin katıldığı kutlamalarda meşaleler yakıldı, Müzisyen Suat eşliğinde Oyun havaları oynandı, Galatasaray’ın tüm marşları hep bir ağızdan söylendi, havai fişekler atıldı.

Organizasyonu düzenleyen Serkan Karakoç ise yaptığı açıklamada; “Kazanılan şampiyonluk bizim için önemliydi. Galatasaray’ımızın bu zaferini böyle bir kutlama tertip ederek yapmak istedik.  Bu yüzden kutlama etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiğimiz Fenerbahçe’nin helvasını kardık ve kutlamalarımıza katılan tüm taraftarımıza ikram ettik. Çok mutluyuz. Bize bu heyecanı ve mutluluğu yaşattığı için tüm Galatasaray Spor Kulübü’ne teşekkür ederiz. Belki bir gün 4. Yıldızı herkes takacak ama tarih ilk bizi yazacak. Bu organizasyonda emeği geçen ve her zaman yanımızda olan Dr. Hakan Muran, Abdurrahman Sinap’a ve UlrtAslan Eğirdir Lise grubuna teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber 882 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...