“MHP Milletvekillerine oy verin, devasa hizmetlerin nasıl geldiğini göreceksiniz”

3 Haziran 2015 18:06

Isparta halkından MHP’nin milletvekili adaylarına oy isteyen Başkan Günaydın; “Seçtiğiniz Belediye Başkanı olarak oy istiyorum. Burada AK Parti, gök parti değil. Hizmet için bu oyları istiyorum.  MHP Milletvekillerine oy verin. Devasa hizmetlerin nasıl geldiğini hep birlikte göreceğiz. Ispartalının her tarafta yüzü gülecek” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı Basın Kulübü programında AK Parti Milletvekillerine yüklenerek, MHP Milletvekillerine oy istedi.

İşte Günaydın’ın konuşmasından önemli bölümler:

‘’BAKANLIKLAR BİZİM OLURSA BAKIN ISPARTA’YA NE HİZMETLER GELİYOR!”

1\100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı yüzde 100 yanlış olduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 7 Haziran’da MHP iktidarında bu planın tamamen durdurulacağını ifade etti.

Günaydın; “Tarım arazileri üzerine konutlar yapılmaya başlandı. Ben buna tamamen karşıyım. İnşallah Pazartesi günü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bize geçecek ve bu durumu düzelteceğim. Konutları yamaçlara yapıp ovalarımızı kirletmeyeceğim. 1\100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı yüzde 100 yanlış. Bu planı durduracağım. Eski tarihlerde hep yamaçlara evler yapılmıştır. Karşı köylerimizin arka taraflarına bir yeni esrarengiz kent kurmak istiyorum.  Ayrıca sağlık kenti kurma hayali hep bende vardı. Geçtiğimiz dönem bu insanları çağırdım ve ‘sağlık kenti kuralım’ dedim. Onlarda kalktılar çukurun içine trafiği düzgün olmayan, her tarafı sanayiyle kuşatılmış, mevcut yerinde büyüyemeyecek bir yere hastane yapmaya kalktılar. Onlara yapmayın diye bağıra bağıra bir hal kaldım. Ne yapayım ben de geleceği olmayan hastaneyi destekliyorum. Sağlık Bakanlığı bizim olursa bakın Isparta’ya ne hizmetler geliyor.

‘’BUGÜNE KADAR HİÇ BİRLİK OLDUNUZ MU?”

AK Parti Milletvekillerine yüklenen Başkan Günaydın; “Bunlar o kadar aciz ki koca Isparta’ya yani İl Özel İdare’ye 10 milyon TL getirdik diye övünüp her yerde reklam etmeye kalktılar. Ben 10 milyona otopark ihale ettim. Başka illere kaynaklar yağmur gibi akıyor. Böyle bir milletvekilliği mi olur? Sonra işinize geldi mi ‘Belediye Başkanıyla birlik olacağız’ diyorsunuz. Bugüne kadar hiç birlik oldunuz mu? Hatta genel seçimlerde kalkıyorsunuz Belediye Başkanını ağzınızdan düşürmeden aleyhimde açıklama yapıyorsunuz” dedi.

 “BEN ISPARTA’MA HİZMETİSTİYORUM”

Isparta halkından MHP’nin milletvekili adaylarına oy isteyen Başkan Günaydın; “Seçtiğiniz Belediye Başkanı olarak oy istiyorum. Burada AK Parti, gök parti değil. Hizmet için bu oyları istiyorum. Isparta’nın güzel görüşünü bu seçimde de kullanmalarını istiyorum. MHP Milletvekillerine oy verin. Devasa hizmetlerin nasıl geldiğini hep birlikte göreceğiz. Ispartalının her tarafta yüzü gülecek.

2011’de dönemin başbakanı Isparta mitinginde 120 bin konut yapacağım dedi. Hani nerede? Bizim yöremizi ve bizleri aldatmasınlar. Yeter artık. Burada hoşgörü kalmamıştır, bitmiştir. Bunlarda kapasite yok. Kapasiteleri küçük olduğundan yapamıyorlar. Vizyon kapasitesi bunlarda sıfır. Adam gibi hizmet yapın adam gibi bu memlekete hizmetleri yaptırın. Nüfuslara göre vergi ödemede Isparta en ön sırada. Ama o vergilerin 4’te 1’i bize dönmüyor. Verginin geri dönüşünde vilayetler arasında son sıralardayız. Ben Ispartama hizmet istiyorum.

“HADİ GELSİN DE YARDIM ETSİN!”

Şu anda tek suçlandığımız, başarısız görüldüğümüz yer ITKM. Bunu da AKP vekilleri her yerde konuşuyor. ‘AK Parti belediyesi olsa burayı çözeriz’ diyorlar. Şu anda MHP’li bir belediye var. Demek ki bunlar bizim önümüze engel koyuyorlar. Hem AKP’li vekiller bana ‘ITKM Isparta’nın sorunu. Günaydın isterse yardım eder burayı çözeriz’ demişti. Hadi gelsin de yardım etsin. Parklarda, bahçelerde beyanat vermeye benzemez bu. Ey milletvekili biz iş yapıyoruz.

“BİZİ TENKİT EDENLER, OTOPARKLARIMIZ BİTTİĞİNDE TEŞEKKÜR EDECEKLER”

Kendisinin otopark konusunda da  eleştirildiğini belirten Başkan Günaydın; “ Şehrin ana sorunlarından birini halletmeye çalışıyoruz. Eğer merkezden trafik otopark sorununun kilidini açarsak o zaman kangren olan otopark sorununu çözmüş oluruz. Şu anda ardı ardına otoparklar yapılmaya başlandı. Otoparklarımız bittiğinde bizi tenkit edenler araçlarını yaptığımız otoparka koyunca bu kez teşekkür edecekler. İşletmeyi özel yapmayacağız. Titiz bir şekilde Otopark İşletme Müdürlüğü kuruyorum. Saat gibi işleyecek. Hiçbir arıza olmayacak. Türkiye’de eşi benzeri olmayan cihazlar konulacak. Şehir merkezinde her 150 metrede bir otopark bulma şansı olacak. Otoparka giren araçlar sigortalı olacak. Rakamda kar gayesi güdülmeyecek. Otopark sorununu ancak böyle çözeriz. Suyu nasıl 5 yıl 60 kuruştan içirdiysek onu da yapabiliriz. İstanbul ve Ankara’da böyle otopark yok. Bizde inşallah olacak. Kartla giriş olacak. Günübirlik giriş çıkış olacak. Aylık kiralama üzerinde durmuyoruz. Herkesin eşit haklarla yararlanmasını istiyoruz”.

 

Bu haber 854 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...