SDÜ YBEM Dil Okulu Junior English Yıl Sonu Gösterisi Gerçekleşti

5 Haziran 2015 19:44

Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Dil Okulu tarafından düzenlenen Junior English eğitim programının yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi.

Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan YBEM Müdürü Dr. Mehmet Akif Altunay, böylesine güzel bir etkinlikten büyük mutluluk ve kıvanç duyduğunu belirterek çocuklar için düzenlenen Junior English eğitim programının Isparta için büyük bir kazanım olduğunu söyledi. Altunay,  etkinliği düzenleyen YBEM İngilizce eğitmenlerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

SDÜ Yabancı Diller Yüksekokulu okutmanı ve YBEM Junior English Eğitmeni Yadigâr Kılavuz ise çocuklara yönelik düzenlenen eğitimle ilgili bilgiler verdi. Bu eğitimde çocukların mutlu, meraklı ve yaşam boyu öğrenen bireyler olması yolunda büyük resmin küçük ama kalıcı bir parçası olmak istediklerini belirten Kılavuz, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü ve YBEM'e teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Müzik korosunun İngilizce şarkıları seslendirmesi ile başlayan etkinlik, "Snow White" isimli tiyatro oyunu, mini konser ve Cambridge University Press tarafından düzenlenen sahne şovlarıyla devam etti.

Etkinlik, düzenlenen plaket ve diploma töreni ile minikler tarafından hazırlanan çalışmaların gösterildiği sergi ziyaretiyle sona erdi.

 

 

Bu haber 880 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...