Fuarda yer sıkıntısı hat safhada

7 Kasım 2012 18:17

Isparta Ticaret Borsası tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 8’incisi bugün açılıyor. Fuar, dört gün sürecek ve 11 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında açılacak olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bugün saat 13.30’da gerçekleştirilecek açılış törenine Vali Memduh Oğuz başta olmak üzere şehrin ilgili sektörel temsilcilerinin katılması bekleniyor. 

“YER YETERSİZLİĞİNDEN KATILIMCI

FİRMA SAYIMIZDA DÜŞÜŞ OLDU”

Öte yandan, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, bu yıl katılımcı firma sayısında düşüş olduğunu bunun da yer sıkıntısından kaynaklandığını ifade ederek; “Bilindiği gibi artık geleneksel hale getirdiğimiz Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza her yıl 80 ve üzerinde firma katılıyor ve stand açıyordu. Ancak, fuarımızı açtığımız yer olan Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Salonunun yer durumu ortada olduğundan bir de bu yıl firmaların isteği doğrultusunda firmalara daha fazla yer verdiğimiz için katılımcı firma sayımızda bir miktar düşüş oldu. Yani, fuarımızda stand açan bir firma geçen yıllara göre daha fazla yer tahsisi istedi. Mevcut yer durumundan dolayı stand açan firma sayısı da bu nedenle azalmış oldu” dedi.

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...