Başkan Şengöl “ Dil Bilimcilerini Ağırladı”

5 Haziran 2015 20:10

Eğirdir Belediye başkanı Ömer Şengöl, bir dizi çalışma için Isparta Süleyman Demirel Üniversitesine gelen yaklaşık 80 kişilik Dil Bilimcileri grubunun Eğridir’de ağırladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Eğirdir’e gelen misafirlerini Eski Zabta lokali önünde karşılayan başkan Şengöl burada misafirlerine Eğirdir tanıtım broşürü dağıtarak yemek verdi.  Yemeğin ardından misafirlerini Rüya Park’ı gezen heyet burada gördükleri manzara karşısında büyülendiklerini ve Eğirdir belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün yakın ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise yemekte yaptığı konuşmasında “ Eğirdir’i beğenmenize sevindim. Biz Eğirdir’i dışarıdan gelenlere anlatırken Yüce Allahımzın elin boş olduğu bir vakitte özenerek yarattığı bir yer” diyerek esprili bir şekilde anlatıyoruz. Bizde bu güzel şehrimizin güzelliğine güzellik katmak için makyaj niteliğinde işler yapmaya çalışıyoruz. Eğirdir Belediyesi olarak sizlere bu gün burada Eğirdir’in tarihi ve kültürünü anlatan kitaplardan, Elma yemekleri tarifi broşürü ve bu güzel memleketin tanıtım cd’sinden hediye ediyoruz. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ve sizleri Eğirdir’e tekrar bekleriz” dedi.

Ziyaretin sonunda Eğirdir Belediyesi basın Bürosu tarafından hazırlanan CD, Broşür, Kitap, Elma tatlısı, Elma Reçeli ve Elma paketi hediye edildi.

Bu haber 798 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...