DP heyeti Eğirdir’den destek istedi

5 Haziran 2015 20:13

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimleri için çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti (DP) Isparta Milletvekili Adayı Ömer Levend Başkan Şengöl’ü makamında ziyaret etti.      

Ziyarette, Milletvekili Adayı Ömer Levend’in yanı sıra DP Isparta İl başkanı Hasan Yalçınkaya, Isparta merkez İlçe Başkanı Erkan Başpınar, DP Eğirdir İlçe Başkanı Halil İbrahim Uysal, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Cengiz Ertürk, Eğirdir Belediye Meclis Üyesi Hasan Bilal Taran ve partililer hazır bulundu.

Demokrat Parti Isparta İl Başkanı Hasan Yalçınkaya “seçim çalışmaları kapsamında Eğirdir’i ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ettik, kendisinin destek mesajları bizi fazlasıyla sevindirdi. Zaten Eğirdir, Demokrat Parti’nin aynasıdır” dedi.

DP Isparta Milletvekili Adayı Ömer Levend de Eğirdir’deki sıcak karşılamaya teşekkür ederek 7 Haziran 2015 seçimlerinde Eğirdir’li hemşerilerimizden dua ve destek talep ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Partimizin ayakta durmasını sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Pazar günü yapılacak olan seçimlerin Ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Bu haber 870 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...