117. caddedeki sorun giderildi

5 Haziran 2015 20:19

Dere Mahallesi ve Yenice Mahallesinin ortaklaşa kullandığı 117. Caddedeki alt yapı sorun belediye tarafından giderildi.

Isparta Belediyesinin şehir merkezinde 6 yıl önce başlatmış olduğu kalıcı altyapı ve asfalt kaplama çalışmaları aralıksız sürüyor. Hemen hemen şehrin tamamında alt yapı sorununu tamamlayan belediye asfalt kaplama çalışmalarında da caddeleri tamamlayarak sokaklarda da bu hizmetini sürdürme çabası içerisine girdi.

Isparta Belediyesi bu çalışmalarını sürdürürken, geçtiğimiz günlerde alt yapı ve kalıcı asfalt kaplamasını yaptığı 117. Cadde de bir sorunla karşılaştı. Sorunun çözümü zor ve güç olmasına rağmen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bu zor sorunun da üstesinden gelmeyi başardı. 300 metrelik bir alanda oluşan bu sorun dün itibariyle giderilmiş oldu.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da sorunun çözümü için azami gayret gösteren personele teşekkür ederken, “Doğancı Mahallemizden başlayarak Dere ve Işıkkent mahallemize kadar devam eden bir yağmur suyu projemiz daha vardı. Bildiğiniz gibi bu projemizi geçtiğimiz günlerde bitirmiştik. Doğancı ve Keçesi mahallesinin birleştiği yolda bir sorunla kaşlılaştık bu 300 metrelik sorunu yine belediyemiz ekipleri çözdü. Artık Isparta’mızda yağmur suyu korkulu rüya olmaktan çıkmıştır” dedi.

 

Bu haber 940 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...